به گزارش خبرگزاری مهر، از نظر نویسنده اخلاق بوم شناختی امری ممکن و ضروری است. نویسنده با در نظر گرفتن این گزاره مهم، مفاهیم اصلی و مهمی که برای درک اخلاق بوم شناختی مورد نیاز است را مورد بررسی قرار داده است.
بومشناسی رویکردی است که برای مطالعه زندگی شهری مطرح میشود و مبتنی بر مقایسه سازگاری گیاهان و موجودات زنده با محیط طبیعی است. این علم به مطالعه رابطه میان صور زندگی با محیط طبیعی میپردازد و بر این اساس بومشناس تأثیر انسان را بر محیط زیست و نیز تأثیر محیط زیست را بر انسان بررسی میکند.
از آنجا که علوم بومشناسی مرتبط با مسائل عمده محیطی و اجتماعی از قبیل آلودگی هوا، ازدیاد جمعیت، تهی شدن منابع طبیعی، نابودی حیات وحش و فرسایش خاک است، وظیفه اصلی بومشناسان، آگاهسازی افراد نسبت به این منابع و اطلاعرسانی برای مسئولان ذیربط است.
کتاب حاضر در 15 فصل سامان یافته است. مهندسی زیستی، پایداری، انرژی هستهای، محدودیتهای رشد، دیدگاههای مالتوس، آموزش بوم شناسی از جمله موضوعاتی هستند که در این اثر مورد بررسی قرار گرفتهاند.
کثرتگرایی اخلاقی و پراگماتیسم، چندجانبه گرایی، گرایش به محیط زیست، انسان گرایی، اخلاق فضیلت، اخلاق دینی، اخلاق سکولار و واقع گرایی در مقابل نسبی گرایی اخلاقی سایر موضوعاتی هستند که در این اثر مورد توجه قرار گرفتهاند.