به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار که با حضور نمایندگان تشکلهای بسیج دانشجویی، دفتر تحکیم وحدت و انجمن اسلامی برگزار شد، شاهآبادی شکلگیری موج جدیدی در فضای هنر را یکی از الزامات موجود فضای هنری جامعه دانست.
وی در ابتدای این دیدار شرحی از فعالیتهای مجموعه معاونت امور هنری و ادارات کل تابعه را برای حاضرین تشریح کرد و با اشاره به نقاط ضعف و قوت و ظرفیتهای موجود معاونت امور هنری و ادارات کل تابعه گفت: امروز اهمیت به هنر یک نیاز حیاتی است به شکلی که سبک زندگی ما به طور جدی متاثر از نگاه به حوزههای مختلف هنر است. به عنوان مثال موضوع عفاف و حجاب یا موضوع مد و لباس یکی از دغدغههای جدی نظام است که راهکارهای مطالعاتی و اجرایی آن باید در معاونت امور هنری دیده شود.
وی با اشاره به دغدغههای تشکلهای دانشجویی در ارتباط با مسائل ارزشی جامعه گفت: ما اصولاً برای اینکه از ظرفیت بدنه ارزشی کشور استفاده کنیم اولاً پتانسیلهای موجود را شناسایی و در مرحله دوم راهکارهایی را برای استفاده از این ظرفیتها طراحی کردیم.
این مقام مسئول با اشاره به اصلاحات درونی بدنه معاونت امور هنری گفت: در این دوره اهمیت به متون ایرانی با توجه خاص به تئاتر خیابانی شکل گرفته است زیرا بن مایه تئاتر خیابانی ایرانی است. این اهمیت به نحوی بوده که تعداد اجراهای تئاتر خیابانی نسبت به گذشته هفت برابر شده است. همچنین اهمیت به موسیقی مقامی و نمایشهای آیینی و سنتی نیز در همین راستا است.
شاهآبادی شکل گیری موج جدیدی در فضای هنر را لازم و ضروری دانست و افزود: در حالی که اگر در فضاهای نظری دچار مشکل باشیم و این موضوع دغدغه معاش جامعه هنری را مورد آسیب قرار دهد قاعدتاً در این فضا ایجاد تحول بنیادی به سختی میسر خواهد بود.
وی افزود: وجود نیروهای جوان و خلاق در حوزه هنر ضروری است و ما باید در این حوزه نگاه ایجابی ایجاد کنیم. نگاه ایجابی یعنی سر وشکل دادن به تئاتر دانشجویی و حرکت موسیقی به سمت فضاهایی که بنیانگر ارزشها و شاخصهای فرهنگی نظام باشد.
در این دیدار که سلطانی مشاور وزیر در امور جوانان نیز حضور داشت، نمایندگان تشکلهای دانشجویی نظرات خود را در ارتباط با فضای فرهنگی و هنری جامعه بیان کردند.