به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالمجید نجفی با اشاره به اینکه این کتاب به بررسی سرودههای شاعرانی همچون مصطفی رحماندوست، جعفر ابراهیمی، عبدالله شعبانی، افسانه شعباننژاد و بیوک ملک محمدی میپردازد، خاطرنشان کرد: در ابتدای کتاب نگاه به مفهوم کودکی وجود دارد و برایم مهم بود که در ابتدا بدانیم وقتی از شعر کودک سخن میگوییم از چه چیزی صحبت میکنیم.
او ادامه داد: در فصل نخست این کتاب به صنایع معنوی و لفظی شاعران پرداخته ام و در فصل دوم نیز یاداشتهای بالینی و برخی از اشعار شخصیام در حوزهی کودک و نوجوان و در پایان کتاب تمام کتابها و مجلات و منابعی که استفاده شده را به عنوان ماخذ آوردهام.
نجفی کتاب «زیر گنبد کبود» را برای علاقهمندان به شعر کودک و نوقلمان حوزه ادبیات موثر و مفید دانست و گفت: نقد شعر کودک به رشد شاخه مهمی از ادبیات کمک میکند و دامن زدن به مقوله نقد میتواند ادبیات کودک و نوجوان را سرو سامان بهتری بدهد.
این شاعر و نویسنده کودک و نوجوان با اشاره به اینکه یکی از انگیزههایش برای نگارش کتاب زیر گنبد کبود، نقد و تجزیه و تحلیل آثار کودک و نوجوان به صورت بنیادی بوده است، گفت: از طریق نقد شعر میتوان راه را بر شعرسازان و کتابسازان گرفت و ادبیات اصیل و جریانساز را روی صحنه آورد و محور قرار داد.
عبدالمجید نجفی در پایان گفت: در صورتی که بازخوردها و نقدها را نسبت به کتاب زیر گنبد کبود مثبت ببینم پنج شاعر دیگر انتخاب میکنم و کتاب تازهای در نقد آثار کودک به چاپ میرسانم.
از آثار دیگر این نویسنده و شاعر کودک و نوجوان میتوان به «راز گمشده خاور»، «سمفونی سیبزمینی»، «برفآباد»، «کت پشمی»، «پرندههای سحرآمیز» و «بالاتر از خانه عقاب» اشاره کرد.