به گزارش خبرنگار مهر، امروز سه شنبه در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره حمایت از تولیدکنندگان محتوای الکترونیک، با حضور وزیر آموزش و پرورش از پایگاه رسانههای آموزشی شبکه ملی مدارس ایران "رشد" رونمایی شد.
در این پایگاه آموزشی که به نشانی www.media.roshd.ir قابل دسترسی است، 800 موضوع آموزشی به همراه 85 عنوان نرمافزار آموزشی از دروس دورههای مختلف تحصیلی دانشآموزان به صورت آنلاین برای استفاده دانشآموزان و معلمان بارگذاری شده است.
در این مراسم همچنین از تولیدکنندگان برتر محتوای الکترونیک با اهدای تندیس طلایی، نقرهای و برنز تقدیر شد.
بر اساس این گزارش استانهای زنجان، قم، کرمان، شهر تهران، گیلان، اصفهان، خراسان جنوبی، همدان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری و بوشهر به عنوان برترین ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور در حوزه تولیدات الکترونیک شناخته شدند و از نمایندگان آنها تقدیر شد. همچنین از معلمان و دانشآموزان برگزیده در گروههای مختلف که آثار آنها در این دوره از جشنواره به عنوان آثار برتر شناخته شده است با اهدای تندیس تجلیل شد.
در این مراسم حجتالاسلام والمسلمین محیالدین بهرام محمدیان معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی با اشاره به برنامه این سازمان برای ترغیب و تشویق دانشآموزان جهت استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در فرایند یادگیری و یاددهی گفت: امسال از میان بیش از 36 هزار اثر ارسالی به دبیرخانه پنجمین جشنواره حمایت از تولیدکنندگان محتوای الکترونیک، بیش از 33 هزار اثر داوری شده و 5 هزار و 66 اثر به عنوان آثار برتر شناختهشده و علاوه بر تقدیر، مورد حمایت نیز قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه تولیدات الکترونیک باید پشتیبان معلم و دانشآموز در کلاس درس بوده و کارایی داشته باشد، اظهار داشت: عرصه مجازی و محیط فناوری باید یک عرصه فعال و تعاملی باشد و اگر معلمان و دانشآموزان در این عرصه فقط تولیدکننده باشند، میبازند؛ به همین دلیل شعار امسال جشنواره با این عنوان انتخاب شده است که "مصرف کننده اطلاعات باید تولیدکننده نیز باشد".
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: تاکید کارشناسان ما این است که سطح آموزشهای فناوری و رایانه باید از دوره دبیرستان به راهنمایی کاهش یابد. همچنین باید همزمان با تغییر نظام آموزشی به صورت "3،3،6"، بخشهای آموزش فناوری در مباحث کار و مهارت در پایه ششم ایجاد شود.