به گزارش خبرگزاری مهر، دبیر شورای عالی فرهنگی آستان قدس رضوی پیرامون اجرای این پروژه گفت: اجرای این شبکه با هدف تاثیرگذاری بر نظام عاطفی و انگیزشی جامعه با محوریت امام رضا(ع)، ارتقا و تعمیق فرهنگ زیارت با استفاده از ظرفیتها و جذابیتهای فضای مجازی به عنوان مرجع در مسائل آموزشی، پژوهشی و ترویجی در دستور کار دبیرخانه قرار گرفته است.
حجتالاسلام جلال حسینی با اشاره به نیاز گسترده نسل جوان امروز به یک فرهنگ پاسخگو اظهار داشت: یکی از ضرورتهای ما در انجام این پروژه بزرگ ایجاد یک فرهنگ پاسخگو با اتکا به معارف قرآنی و سنت و سیره اهل بیت(ع) برای برطرف کردن خلأهای موجود در نظام فرهنگی کشور است.
وی ادامه داد: طراحی نظام ارزشی و بینشی اسلامی مطابق با آموزههای رضوی برای پاسخ به نیاز روزافزون به مدلهای عملی اسلامی برای مدیریت فرهنگی جامعه از دیگر ضروریات ایجاد شبکه بینالمللی امام رضا(ع) است.
دبیر شورای عالی فرهنگی آستان قدس رضوی در ادامه در توضیح سایر ضرورتهای این طرح افزود: کمبود قالبهای مناسب در فضای مجازی برای ارائه فرهنگ و معارف اسلامی با استفاده از شیوههای اثرگذار، وجود شبکههای اینترنتی بسیار قدرتمند و معتبر در عرصة فرهنگ و معارف اسلامی با گرایشهای وهابی و لزوم مقابله با آنان نیز از ضرورتهای اجرای این پروژه است.
حسینی با بیان اینکه استفاده از شیوههای جذاب رسانهای برای جذب گروههای مختلف جامعه از قبیل کودکان، زنان و جوانان یکی از مزایای این شبکه بینالمللی است، تصریح کرد: در برنامهریزیهای انجام شده، مقرر شده است که این شبکه امکاناتی از قبیل جمعآوری کامل، جستجو و بازیابی آسان و پیشرفتة اطلاعات و رکوردها، به روز رسانی دائمی اطلاعات و اخبار و تولید محتوی دینیِ قابل دسترس با محوریت معارف رضوی را برای مخاطبان خود در سراسر دنیا فراهم کند.