به گزارش خبرگزاری مهر، سید یوسف جبارزاده در این باره گفت: یکی از قابلیت ها و ویژگیهای صنعت برق استان دسترسی آسان به قدرت تولیدی و دارا بودن شبکه و تاسیسات با ظرفیت بسیار بالا و برنامه ریزی برای بهره برداری بهینه از انرزی های تجدید پذیر مانند باد و خورشید است.
وی افزود: با توجه به این قابلیتها ضمن توجه جدی به انرژِی های تجدید پذیر اقدامات مناسبی برای جلب مشارکت بخش خصوصی در این کار انجام شده است.
جبارزاده تصریح کرد: در حال حاضر 50 درصد برق استان درحوزه صنعت و20 درصد در حوزه کشاورزی مصرف می شود و این یکی از ویژگیهای بارز استان است.
وی در ادامه گفت: نرخ تلفات انرژی از 14 درصد به39.8 درصد تقلیل یافته که کار بزرگی است که با تلاش مجموعه همکاران شرکت محقق شده است.
جبارزاده گفت: پروژه های تامین برق زمان بر و هزینه بر است لدا در این همایش دست یاری و کمک به سوی شما بزرگواران دراز می کنیم که در اعمال مدیریت مصرف با نفوذ کلام و تاثیر گذاری که دارید ما را یاری نمائید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در خصوص مدیریت مصرف برق گفت: در سالهای قبل و امسال کارهای بسیار خوبی در زمینه اجرای پروژه های فنی و عملیاتی، فرهنگی و تبلیغی برای کاهش مصرف و اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها صورت گرفته که توزیع لامپ کم مصرف در سطح شهر و روستاهای استان، جمع آوری لامپ های التهابی واحدهای تجاری، برگزاری سمینارهای تخصص ممیزی انرژی سازمانها و ادارات، تجهیز مساجد، مدارس و دبیرستانها به لامپ کم مصرف و توزیع مجله انرژی پاک از جمله آنهاست.
وی افزود: 100 درصد جمعیت شهری و99.7 درصد جمعیت روستایی استان از نعمت برق بهره مند هستند و روستای دارای سکنه دائم بدون برق در استان نداریم.
جبارزاده در خصوص میزان مصرف برق بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها اظهارداشت: ضمن مهار رشد مصرف در سنوات قبل که حدود هشت تا 10 درصد بود، با اعمال مدیریت مصرف و در 9 ماه بعد از اجرای هدفمند سازی یارانه ها در بخش کشاورزی 10 درصد، در بخش عمومی و سازمانها 40 درصد، خانگی 18 درصد، صنعتی سه درصد و تجاری نیز چهار درصد کاهش مصرف صورت گرفته و در بخش غیرمولد از جمله بخش خانگی و عمومی بیشترین کاهش را داشتیم.