به گزارش خبرنگار مهر، اهالی سه روستا از توابع شهرستان پلدختر برای تردد خود از رودخانه "تلخ آب" عبور می کنند که در فصول پرآب این رودخانه مشکلات زیادی برای اهالی این روستاها به وجود می آید.
در حال حاضر به علت خشکسالیهای چند سال اخیر این رودخانه کم آب است ولی اهالی روستا از روزهایی در طول سال می گویند که با شدت گرفتن بارشها عبور از تلخ آب غیرممکن می شود.
با این تفاسیر به نظر می رسد به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی متولیان امر باید در راستای ایجاد پل بر روی این رودخانه اقدام کنند.
رودخانه تلخ آب در فصل کم آبی
رابط منطقه چالکل که به نمایندگی از روستاهای چالکل بالا، چالکل گروزیه و چالکل دره باغ در خبرگزاری مهر حضور یافته بود در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: با توجه به اینکه رودخانه تلخ آب در مجاورت این روستاها قرار دارد اهالی این روستاها برای ایاب و ذهاب ناچار به عبور از این رودخانه هستند.
سعید ایمانی جودکی افزود: طی این سالیان اهالی زحمتکش این روستاها برای مراجعه به شهرستان و رفع نیازهای روزمره خود و خانواده هایشان با پای برهنه به آب رودخانه تلخ آب می زنند و هنوز مشکل این روستاها حل نشده است.
وی ادامه داد: اهالی این روستاها بارها از طریق تعیین رابط منطقه چالکل و مراجعه های مکرر به فرمانداری، راه و ترابری شهرستان پلدختر و اداره راه و ترابری استان لرستان برای حل مشکل که همان احداث پل بر روی این رودخانه است اقدام کرده اند ولی تا به حال هیچ نتیجه مطلوبی نداشته است.
یکی دیگر از روستائیان پلدختری با اشاره به مشکل اهالی این روستاها در این رابطه به مهر گفت: این روستاها دارای حدود 40 خانوار هستند که در فصل زراعت جمعیت آن بیشتر می شود.
بهمن ایمانی جودکی افزود: همچنین راه این روستا در مسیر ییلاق و قشلاق عشایر قرار دارد که نبود پل ارتباطی برای عشایر کوچ رو به این منطقه نیز مشکل ساز شده که با این تفاصیل احداث پل بر روی رودخانه تلخ رود از ضروریات این سه روستا و عشایر است.
حسین محمودی از دیگر روستائیان ساکن چالکل به خبرنگار مهر گفت: با توجه به اینکه روستائیان برای رفع نیازهای خود نیاز مبرم به رفت و آمد به پلدختر دارند اهالی این روستاها به علت نبود پل و راه ارتباطی مناسب به پلدختر در حال کوچ هستند.
کرم حیدروند نیز در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: اگر کسی از خانواده مان بیمار شود باید او را کول کرده و با پای برهنه از رودخانه عبور دهیم که این مشکلات در پاییز و زمستان و فصول سرد واقعا مشکل و طاقت فرساست.
وی افزود: چنانچه در شهر پلدختر مبادرت به خرید اقلام و کالاهای مورد نیاز دیگر کنیم باید برای رفتن به روستا در هنگام بازگشت به رودخانه بزنیم که در این رابطه بارها شاهد خیس شدن و آب بردن اجناس خود بوده ایم.
این روستایی پلدختری بیان داشت: اهالی این روستاها سالهاست که با این مشکل مواجه هستند و کسی فریاد رس نیست.
حیدروند خواستار انتقال مشکلات روستائیان به مسئولان می شود و ادامه داد: داشتن ابتدایی ترین نیازهای اولیه زندگی حق مسلم ما است و باید متولیان امر فکری به حال ما و زن و بچه هایمان که با پای برهنه و در هوای سرد به رودخانه می زنند کنند.
علی امید محمودی نیز در این رابطه به مهر گفت: ما از پذیرش میهمان معذوریم و اگر کسی بخواهد به ما سرکشی کند وقتی با این مشکل و نبود پل مواجه می شود و باید با پای برهنه به آب بزند قید دیدار را می زند.
وی افزود: مسئولان شهرستان بارها از نزدیک این مشکل را بازدید کرده اند ولی تا به حال هیچ اقدام عملی انجام نداده اند.
به هر روی امید می رود متولیان امر با شنیدن سخنان اهالی سه روستای یاد شده با احداث پل ارتباطی بر روی رودخانه "تلخ آب" به مطالبه این روستائیان جامعه عمل بپوشانند.
.............................................
گزارش و عکس: محسن مهرابی