به گزارش خبرنگار مهر، ایجاد و حفظ اشتغال موجود از موضوع هایی است که همیشه مورد تاکید مسئولان و صاحب نظران قرار گرفته و می گیرد. از سوی دیگر حمایت از تولید و تولید کنندگان برای اجرای هر چه بهینه تر این امر کم و بیش در نقاط مختلف دنیا وجود دارد.
در کشور ما که از سویی در راه توسعه گام بر می دارد و هنوز بسیاری از شهرهایش در ابتدای توسعه و جزو مناطق کم تر توسعه یافته هستند و از سوی دیگر با معضل بیکاری خیل جوانان و حتی میانسالان روبه رو است، ضرورت ایجاد و حفظ اشتغال برای کاهش نرخ بیکاری و حرکت به سوی توسعه، بسیار ضروری است اما با موانع و سدهایی که خواسته و ناخواسته بر سر راه شور و اشتیاق برای کار و تلاش قرار می گیرد، چه باید کرد.
در همین زمینه مدیرعامل شرکت تعاونی بانوان حضرت زهرا(س) در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به صدور قبض برق 70 میلیون ریالی برای این تعاونی از سوی شرکت توزیع نیروی برق اهواز می گوید: مگر یک تعاونی تولید پوشاک بانوان که متاسفانه در داخل مورد بی توجهی برخی دستگاه ها و شرکتهای استانی خریدار پوشاک قرار گرفته چه قدر درآمد دارد که باید مبلغ 70 میلیون ریال آن را بابت ماه های آبان و آذر امسال هزینه برق بدهد.
فرزانه داراب پور می افزاید: به راستی از یک شرکت تعاونی تولید پوشاک با بیش از 14 سال سابقه کار که با از جان گذشتگی توانسته زمینه های اشتغال 100 نفر را به طور مستقیم و غیر مستقیم فراهم آورد این گونه نباید رفتار شود.
قبض برق تعاونی بانوان حضرت زهرا(س) اهواز
وی تاکید می کند: همان که به دلایل مختلف فرهنگی و اجتماعی، زمینههای مشارکت زنان در ساختارهای اجتماعی، محدود شده است، همان که وضعیت اشتغال زنان در کشورمان مشابه کشورهای در حال توسعه، در وضعیت مطلوبی نیست و همواره زنان فرصتهای شغلی کمتری دارند و اغلب در بخش غیررسمی با اندک دستمزد مشغول به کارند، آیا بهانه ای نمی شود تا برای بانوانی که در زمینه تولید انواع البسه بیمارستانی، ورزشی، مدارس، اداری و به خصوص لباس کار مشغول به فعالیت هستند، راه های کار و تلاش بیش تر را فراهم کنیم.
مدیرعامل شرکت تعاونی بانوان حضرت زهرا(س) اظهار می دارد: در حالیکه در استان خوزستان تعاونیهای فعال پوشاک که همواره نسبت به انعقاد قراردادهای بین المللی اقدام کرده اند وجود دارد، متاسفانه برخی دستگاه ها و شرکتها از تولیدکنندگان پوشاک دیگر استانها، مانتو، شلوار مدارس، لباسهای کار و بیمارستانی کارکنان خود را تهیه می کنند و جالب این که همین ها هم دم از ایجاد و حفظ اشتغال می زنند و بر ضرورت توجه به تولیدکنندگان بومی تاکید می کنند.
داراب پور در ادامه از کم توجهی به تعاونیهای تولیدی در مقابل بخش خصوصی از اخذ مالیات بر ارزش افزوده از شرکتهای تعاونی و به تعویق افتادن اخذ مالیات از اصناف و بازاریان، عدم تخصیص یارانه به تعاونیها و نیز عدم حمایت و تخفیف های بیمه ای گله می کند و می افزاید: به راستی آگاهی دستگاه های استان و لزوم وادار کردن آنها به همکاری با تولیدکنندگان پوشاک استان و گرفتن دست غول 70 میلیون ریالی و بیرون کشیدن آن از قبض برق تعاونی پوشاک بانوان حضرت فاطمه زهرا(س) اهواز، که عنقریب منجر به تعطیلی این واحد فعال و بیکاری یک صد نفر بانوی سرپرست خانوار اهوازی خواهد شد، وظیفه کیست.