به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندار روانسر روز پنجشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری این شهرستان گفت: میزان تعهد اشتغال در این شهرستان برای سالجاری، به طور کامل محقق شده است.
جلال صفری افزود: میزان تعهد شهرستان روانسر در سالجاری برای اشتغال دو هزار و 45 نفر است که تاکنون اشتغال دو هزار و 92 نفر در روانسر محقق شده است.
فرماندار روانسر تاکید کرد: از ابتدای ایجاد طرح مشاغل خانگی، تاکنون یک هزار و 298 مورد ثبت نام صورت گرفته است که برای 660 مورد آنها مجوز صادر شده است.
وی تصریح کرد: از مجموع موارد ثبت نامی که برای طرح مشاغل خانگی صورت گرفته است، یک هزار و 109 مورد آن به صورت مستقل، 161 مورد تحت پوشش و 28 مورد نیز پشتیبان بوده است.
فرماندار روانسر گفت: پس از بررسیهای صورت گرفته، 660 مجوز صادر شد که 632 مورد آن مربوط به طرحهای مستقل و 28 مورد نیز مربوط به طرحهای پشتیبان است، ضمن آنکه صدور مجموع این مجوزها می تواند زمینه اشتغال 783 نفر را در شهرستان روانسر فراهم کند.
صفری گفت: از تعداد 660 مجوز صادر شده تاکنون 479 طرح آن برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شده اند که تاکنون به 131 طرح مبلغ چهار میلیارد و 840 میلیون ریال پرداخت شده است.
انسداد 14 حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان کنگاور
از ابتدای سال تا کنون 8 دستگاه حفار غیر مجاز در شهرستان کنگاور توسط گروه های گشت و بازرسی شناسایی وبا هماهنگی نیروی انتظامی توقیف شده است.
براساس این گزارش، امور آب شهرستان کنگاور در این مدت توانسته تعداد 14 حلقه چاه که بصورت غیر مجاز و بدون در نظر گرفتن مسائل فنی حفر شده بود را نیز شناسایی و پس از طی مراحل قانونی و در یافت حکم از مراجع قضایی پر ومسلوب المنفعه کنند.
همچنین امور آب کنگاور تعداد 2 حلقه چاه مجاز که دارای اضافه برداشت بوده اند را شناسایی و مورد تذکر کتبی قرار دهد.
40دوره آموزش خانواده در مدارس شهرستان روانسر برگزار می شود
مدیر آموزش وپرورش شهرستان روانسر گفت: 40 دوره آموزش خانواده در سطح مدارس شهرستان روانسر در طول سال تحصیلی جاری برگزار خواهد شد.
رحیم کرمی در نشست کارگروه مدرسان آموزش خانواده این شهرستان افزود:دوره های آموزش خانواده بصورت حضوری وبا شرکت اولیاء دانش آموزان برگزار می شود.
کرمی افزود: علاوه بر حضور اولیاء محترم در کلاس های آموزش خانواده، بیش از 174جلد نشریه پیوند در سطح مدارس نیز توزیع می شود که بصورت غیر حضوری آموزش های لازم را به اولیاء ومربیان ارائه می کند.
وی گفت: دوره های حضوری آموزش خانواده در دوره پیش دبستانی 4جلسه 2 ساعته، دوره ابتدایی وراهنمایی 6جلسه 2 ساعته ودر مدارس متوسطه نظری و مهارتی 5 جلسه 2 ساعته است.
وی افزود: هم اکنون 11نفر مدرس آموزش خانواده در کلاس های آموزش خانواده مطالب آموزشی را براساس سرفصل های تعیین شده تدریس می کنند.
کرمی گفت: توجه به آموزش خانواده ، مشاوره خانواده ، توان بخشی خانواده ومطالعه وضعیت وموقعیت نوجوان و یا جوان در خانواده به عنوان راهبردی در زمینه آموزش خانواده است.
در ادامه، کارشناس انجمن اولیاء و مربیان مدیریت آموزش و پرورش روانسر گفت: این شهرستان دارای140واحد آموزشی انجمن اولیاء ومربیان است و بیش از 981 نفر عضو انجمن های اولیاء و مربیان این شهرستان هستند.
خالد محمدی افزود: در سال تحصیلی گذشته بیش از4هزار و503نفر از اولیاء دانش آموزان مدارس شهرستان روانسر در کلا س های آموزش خانواده شرکت کرده اند .
وی ارتقاء سطح آگاهی های تربیتی والدین و دانش آموزان و ایجاد همسویی و هماهنگی بین روش های تربیتی خانه و مدرسه ،ایجاد بینش در والدین برای مشارکت همه جانبه اولیاء دانش آموزان در امر تعلیم و تربیت فرزندان، کمک به والدین برای درک بهتر فرزندان، کمک به والدین برای استفاده از روش های نوین تربیتی براساس یافته های علم روانشناسی ، کمک به والدین برای حفظ سلامت جسمانی و روانی فرزندان و حفظ بهداشت روانی خانواده را از دیگر اهداف مهم این دوره ها بر شمرد.
دو باب مدرسه با مشارکت موسسه بنیاد برکت در شهرستان صحنه افتتاح شد
معاون زیربنایی موسسه بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در حاشیه افتتاح این مدرسه ها گفت: برای ساخت این مدارس سه کلاسه مبلغ چهار میلیارد و 200 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
محمدرضا شریفی نیا افزود: موسسه بنیاد برکت به منظور توسعه فضاهای آموزشی و ارتقای سطح علمی، رشد و بالندگی دانش آموزان در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، تاکنون موفق به بهره برداری سه واحد آموزشی در استان شده است و این در حالی است که سهم استان 62 واحد آموزشی است.
شریفی گفت: یکی از این مدرسه ها در روستای گاوکل علیا از توابع بخش مرکزی با 315 متر مربع زیربنا، در زمینی به مساحت یک هزار و 460 متر مربع و با اعتباری بیش از دو میلیارد ریال شامل فضای آموزشی، سرویس بهداشتی، محوطه سازی و دیوار کشی با امکانات میز و صندلی، وسایل سرمایشی و گرمایشی، تخته سیاه و وایت برد و تجهیزات رایانه ای است.
وی تاکید کرد: مدرسه سه کلاسه روستای جیحون آباد از توابع بخش دینور نیز با 315 متر مربع ساختمان آموزشی و 900 متر مربع مساحت توسط موسسه بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) با اعتباری بالغ بر 220 میلیون تومان شامل فضای آموزشی، سرویس بهداشتی، محوطه سازی و دیوار کشی و با امکانات میز و صندلی، وسایل سرمایشی و گرمایشی، تخته سیاه و وایت برد و تجهیزات رایانه ای ساخته شده است.
وی افزود: تمام فضاهای آموزشی ساخته شده توسط بنیاد برکت دارای استانداردهای روز و سیستم اعلام و اطفاء حریق نوسازی مدارس است.
در ادامه، فرماندار صحنه گفت: کارها و تلاشهای خیلی خوبی در حوزه آموزشی و احداث مدارس در شهرستان بویژه درطول دولت عدالت محور صورت گرفته است.
بهروز دهنوی در پایان افزود: امید است در سال جهاد اقتصادی با مشارکت این بنیاد نسبت به تکمیل و تجهیز سایر مدارس و واحد های آموزشی مناطق محروم شهرستان اقداماتی مناسب صورت گیرد.