بيست و سومين جشنواره بين المللي تئاتر فجر عصر امروز به كار خود پايان داد. در اين مراسم مسوولان فرهنگي از هنرمندان ايثارگر و جانباز به همراه پيشكسوتان تئاتر تقدير به عمل آوردند.

به گزارش اختصاصي خبرنگار تئاتر "مهر" ، پس از تلاوت قرآن مجيد و پخش سرود ملي جمهوري اسلامي و اجراي يك غديريه،  دكتر نشان رييس مركز هنرهاي نمايشي و جشنواره به ارايه گزارش بيست و سومين جشنواره تئاتر فجر پرداخت .

وي در سخنان خود با اشاره به حذف بخش رقابتي از اين جشنواره متذكر شد: در اين جشنواره داوران مردم يعني داوران حقيقي هنر بودند كه با حضور گسترده خود در سالنها نشان دادند توانايي داوري تئاتر را دارند و احترام به آنها قابل توجه است.

در ادامه پس از پخش نماهنگ جشنواره گروه موسيقي چهل دف به اجراي برنامه پرداختند و سپس رييس كل آي.تي.آي جهاني به ايراد سخنراني پرداخت.

وي خاطرنشان كرد: كه حضورش در ايران به منظور پيشرفت روابط آي.تي.آي در عرصه بين الملل است و تصريح كرد: تمايل داريم در تهران يك پارلماني محلي برپا كنيم تا با كشورهاي منطقه درارتباط  باشد. همچنين مايل هستيم لطافت فرهنگي تئاتر را از طريق  ايران به تمام دنيا عرضه كنيم.

پس از اجراي شعريه غدير وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به ايراد سخنراني پرداخت.

احمد مسجد جامعي تئاتر را بستر رشد افكار در ايران دانست و افزود: جشنواره تئاتر فجر ميراث دار همه آنها است كه با تمام تجارب ديرينه راه ناپيموده بسياري در پيش دارد.

وي كمبود امكانات و فضاي تئاتري در ايران به ويژه شهرستانها را يادآور شد و گفت اين امكانات بايد افزايش يابد.

وزير ارشاد همچنين آزادي ، رشد و توسعه فضاي فرهنگي را پيش شريط رسيدن به خلاقيت است هنر انساني هنري است كه به بيان بحران انسان امروز از لحاظ اخلاقي و معنوي مي پردازد.

پايان بخش مراسم اختتاميه بيست و سومين جشنواره تئاتر فجر اهداي جوايز به برخي از هنرمندان توسط برخي از نهادها و سازمانهاي دولتي بود كه توسط وزير ، معاونت هنري ارشاد، رييس جشنواره ، رييس سازمان جهاني آي.تي.آي و هنرمندان قديمي تئاترهمچون محمدعلي كشاورز، علي نصيريان و داوود رشيدي به تقدير شدگان اهداشد.

بنياد آفرينش هاي هنري نياوران با اهداي سفر حج از سعيد شاپوري به عنوان نويسنده، هوشنگ هيهاوند و وفا طرفه به عنوان بازيگر و ميترا خواجئيان به عنوان كارگردان تقدير به عمل آورد.

دبيرخانه شوراي ترويج فرهنگ شهادت و ايثار نيز از "عليرضا ارحوني"  كارگردان نمايش "معلمي  به نام صفر" با اهداي لوح  و تنديس و سكه تقدير كرد.

همچنين با اهداي مبلغ 500 هزار تومان وجه نقد، لوح ويژه و تنديس از سيد حسين فدايي حسين نويسنده "معلمي به نام صفر" تقدير كرد.

اين دبيرخانه  از حميدرضا آذرنگ نيز بخاطر اجراي نمايشي درخور ارزشهاي دفاع مقدس، "روزي روزگاري آبادان" با اهداي لوح و تنديس و وجه نقد كه مبلغ آن اعلام نشد تقدير كرد.

در ادامه از همه گروههاي خارجي نيز با اهداي لوح تنديس جشنواره تقدير به عمل آمد.

در بخش بزرگداشت نيز از رضا كرم رضايي ، ميهن اسكويي ، ايرج راد، دكتر علي منتظري كه در مراسم حاضر نشد ، محمد جمال پور و دو جانباز تئاتر به نامهاي غلامحسين نوري و مهدي متوسلي تقدير به عمل آمد.