به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کشور سیاست های اصل 44 در مجموعه آب و فاضلاب کشور را تشریح کرد.
مهدی ثمره هاشمی در جمع معاونان و مدیران آب و فاضلاب استان خراسان رضوی افزود: براساس اصل 44 همه فعالیت های تصدیگری شرکت های آب و فاضلاب در استانها باید به بخش خصوصی واگذار شود و از هم اکنون باید زمینه و بستر لازم برای واگذاری فعالیت های تصدیگری آبفا و عملیاتی شدن آن فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه یکپارچه سازی مدیریت واحد آب در وزارت نیرو در دست اجراست، اظهارداشت: کوچک سازی، چابک سازی و ارتقاء شاخص های بهره وری از جمله اهدافی است که در راستای اصل 44 دنبال می شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به آموزش نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: آموزشهای کاربردی فنی و تخصصی در مجموعه آب و فاضلاب جدی است و باید تا سطح استانداردهای کشور پیش رفت.
وی تصریح کرد: آموزشهای کاربردی به ارتقاء دانش وشاخص های فنی و مهندسی پرسنل کمک می کند.
مهندس ثمره هاشمی در خصوص هدر رفت آب گفت: تا پایان سال 93 هدر رفت آب در شبکه های آبرسانی شهری باید به 15 درصد برسد.
وی افزود: این کاهش با اصلاح شبکه و بازسازی آن محقق می شود و شرکت های آبفا اجازه دارند از طریق فاینانس اقدام کنند.
مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به هدفمندی یارانه اشاره کرد و گفت: حرکت انقلاب و جهاد گونه دولت در قانون هدفمندی یارانه ها به مصرف بهینه در همه بخش ها از جمله آب منجر شده است.
ثمره هاشمی ادامه داد: کاهش سرانه مصرف به 150 لیتر درشبانه روز برای هر نفر، مدیریت مصرف آب، کاهش مصرف و بهینه مصرف کردن از جمله محورهایی است که باید در استانها دنبال شود.
وی افزود: توجه به پدافند غیرعامل و کنترل و حفاظت با بهره گیری از سامانه های نوین در مجموعه آبفا مورد تاکید است.
وی نظارت و ارزیابی پیمانکاران را ضروری دانست و خواستار تشکیل بانک اطلاعات پیمانکاران موفق و برتر در استانها شد.
طرح تصفیه فاضلاب به روش تلفیقی درخراسان رضوی به تصویب رسید
مسئول تحقیقات وفناوری شرکت آب وفاضلاب خراسان رضوی گفت: طرح تصفیه فاضلاب به روش تلفیقی برکه های بی هوازی بهینه شده "نیزارمصنوعی" موسوم به "وت ولند" درخراسان رضوی به تصویب رسید.
هادی رئیسی افزود: این سیستم با پیگیری شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی به تصویب دفترمطالعات و بررسی های فنی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور رسیده است.
وی اظهارداشت: سیستم مذکور روش جدیدی در تصفیه فاضلاب بوده که درقالب یک پروژه تحقیقاتی به صورت پایلوت درمقیاس بزرگ با مشارکت دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران درخراسان رضوی به اجرا درآمده است.
مسئول تحقیقات و فناوری شرکت آب وفاضلاب خراسان رضوی گفت: طرح جدید تصفیه فاضلاب می تواند به عنوان یک طرح بومی در تصفیه فاضلاب شهری فصل نوینی فرآروی مدیران شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی قرار دهد.
وی افزود: راندمان بالای تصفیه فاضلاب، کاهش هزینه های مصرف انرژی، کاهش هزینه های بهره برداری و کمک به ایجاد فضای سبزازمزایای این طرح است.
رئیسی تصریح کرد: با بهره برداری از این سیستم آلودگی خاک به شدت کاهش می یابد.
چاه آب شرب طرقبه شاندیز به فرش عایق استاندارد مجهز شد
مدیر امور آب و فاضلاب طرقبه شاندیز از مجهزشدن تابلوهای برق چاه های آب شرب طرقبه شاندیز به فرش عایق استاندارد برای نخستین بار خبر داد.
هادی اشرف زاده افزود: براین اساس همه تابلو های برق چاه ها و ایستگاه های پمپاژ امور و ادارات تابعه طرقبه و شاندیز به فرش عایق استاندارد مجهز شده است.
وی اظهارداشت: ایمنی بیشتر و حفظ سلامت کارکنان ازجمله اهداف این تجهیزاست که با هماهنگی با اداره کار و شرکت برق انجام شده است.
مدیرامور آب و فاضلاب طرقبه شاندیز گفت: فرش های عایق مقاوم در برابر میدان های مغناطیسی بوده و صد در صد نارسانا در برابر جریان الکتریسیته و بارهای الکتریکی است.
اشرف زاده افزود: فرش عایق استاندارد بکار رفته درتابلو های برق طرقبه و شاندیز دارای بالاترین کیفیت، بیشترین طول عمر و تکنولوژی تقویت شده است.
وی اظهارداشت: قابلیت شستشو، مقاوم در برابر اسید، دارای ترکیب ذرات اسید آلومینیوم به منظور افزایش مقاومت در برابرسایش، غیر قابل اشتعال و حریق و عایق رطوبت از مزایای فرش عایق ها است.