با توجه به سابقه تاريخي مساجد و نيز ضرورت ايجاد هماهنگي در فعاليتهاي مساجد كشور و پشتيباني و حمايت متوليان امر لازم بود مركزي ايجاد گردد تا از فعاليتهاي غير متمركز و پراكنده جلوگيري به عمل آيد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي سازمان اوقاف و امور خيريه، براي دستيابي به جايگاه ارزشمند و اعتلاي مساجد كشور و پيشگيري از كارهاي موازي و كمرنگ شدن فعاليت ارگانهاي مختلف در حوزه هاي عمراني و فرهنگي ، شوراي عالي انقلاب فرهنگي به پشتيباني شوراي فرهنگ عمومي آئين نامه ستاد پشتيباني و هماهنگي امور مساجد كشور را تصويب كرد.

ستاد پشتيباني و هماهنگي امور مساجد كشور به منظور برقراري ارتباط مناسب ميان دستگاههاي مختلف دولتي و نهادها انقلاب با هدف افزايش بهره وري و كارايي مساجد در راستاي گسترش فرهنگ ديني و اعتلاي فرهنگ عمومي و نيز برنامه ريزي براي جلب حمايت وزارتخانه ها، سازمانها و نهادهاي دولتي و غير دولتي جهت افزايش مشاركت در رفع مشكلات مساجد كشور و همچنين هماهنگي و نظارت بر حسن اجراي وظايف دستگاههاي ذيربط تشكيل مي يابد.

شايان ذكر است كه اين ستاد متشكل از 16 عضو (13 عضو شخصيت حقوقي و 3 عضو شخصيت حقيقي) مي باشد و رييس ستاد به پيشنهاد شوراي فرهنگ عمومي از ميان اعضاء براي مدت دو سال با حكم رييس جمهور و رييس شوراي عالي انقلاب فرهنگي منصوب مي گردد و اعضاي ستاد كه نماينده تام الاختيار  چند وزارتخانه و سازمان خواهند بود به پيشنهاد رييس دستگاه با حكم رييس شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي مدت چهار سال منصوب خواهند شد.

گفتني است، دبيرخانه اين ستاد در سازمان اوقاف و امور خيريه مستقر مي شود و رييس سازمان دبير ستاد خواهد و اين ستاد موظف است گزارش فعاليتهاي خود را هر ساله به شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارائه نمايد.