قم - خبرگزاری مهر: معاون بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: در سطح کشور حدود 60 هزار مساجد وجود دارد که تنها یک سوم آنها از نظر ساختمان و امکانات مورد نیاز استانداردهای لازم را دارا هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد غلامی با بیان اینکه در سطح کشور کمبود فراوانی در حوزه مساجد داریم، تصریح کرد: دولت در لایحه بودجه سال 1390 کشور مبلغ 100 میلیارد تومان برای کمک به عمران و آبادانی مساجد تخصیص داد و مجلس شورای اسلامی پنج میلیارد به این مبلغ افزود و در نهایت 105 میلیارد تصویب شد.

وی افزود: تا پایان سال 1390 تنها مبلغ 17 میلیارد آن در اختیار سازمان اوقاف و امور خیریه قرار گرفت که مبلغ 10 میلیارد اواخر 6 ماه اول و 7 میلیارد نیز پایان سال 1390 پرداخت شد و این اعتباری بود که در راستای عمران و کمک به عمران آبادانی مساجد در اختیار سازمان اوقاف و امور خیریه قرار گرفته است.

معاون بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: این مبلغ نیز بر اساس شاخص‌های که سازمان اوقاف و امور خیریه تعریف کرده بود در سطح کشور در بین استان‌ها توزیع شد تا در راستای کمک به عمران و آبادانی مساجد با اولویت مناطق محروم توزیع شود .

وی تاکید کرد: البته با پیگیری های مدیران اوقاف سراسر کشور از محل شاخص‌های فرهنگی اعتبارات خوبی در اختیار قرار گرفت. با توجه به شنیده‌ها در سال 1391 اعتبار شاخص‌های فرهنگی حذف شده و تنها مبلغی که سال قبل پیش بینی شده بود دولت پیشنهاد داده که اگر تصویب شود و همچون سال قبل فقط 17 میلیارد محقق شود در حق مساجد کشور اجحاف شده است.

حجت الاسلام غلامی افزود: بر اساس اطلاعاتی که ما داریم در سطح کشور حدود 60 هزار مساجد وجود دارد که تنها یک سوم آنها از نظر ساختمان و امکانات مورد نیاز استانداردهای لازم را دارا هستند و یک سوم مساجد نیاز به تعمیرات و تکمیل بنا دارند و یک سوم دیگر وضعیت خوبی ندارند و باید تخریب و تجدید بنا شوند، این وضع موجود است در کنار این ما نیاز به حداقل 70 هزار مسجد دیگر داریم که این کسری را بالاخره با کمک مردم باید جبران کرد.