به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد حسین موسی پور در جلسه شورای کشاورزی استان قم در سخنانی اظهار داشت: نهضت کشاورزی دولت خدمتگزار فرصت و تسهیلات مناسبی در سال جاری برای ایجاد تحول و رشد و شکوفایی هرچه بیشتر بخش کشاورزی فراهم آورده است.
وی با بیان اینکه قوانین و ضوابط در راستای نهضت کشاورزی در کشورمان روان سازی شده و اختیارات خوبی به استان واگذار شده است، یادآور شد: قطعا رونق هرچه بیشتر بخش کشاورزی در اشتغالزایی، افزایش تولید و درآمد سرانه استان و تحقق اهداف سال تولید ملی، حمایت از سرمایه و کار ایرانی نقش بسزایی ایفا می کند.
ایجاد تحول در بخش کشاورزی قم با اقدامات معمول میسر نیست
استاندار قم با بیان اینکه اگر مسئولان امر از این فرصت بدست آمده به نحو احسن بهره برداری نکنند، در پیشگاه خداوند پاسخگو خواهند بود، تصریح کرد: اقدامات و برنامه ریزی ها در این راستا باید با جدیت و حساسیت ویژه ای پیگیری شود، زیرا ایجاد تحول در بخش کشاورزی با اقدامات معمول میسر نخواهد بود و نیازمند هماهنگی، مشارکت و سرعت بخشیدن به کارهاست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از تصویب 74 طرح با بیش از 260 میلیارد ریال اعتبار و اشتغالزایی 704 نفر در بخش کشاورزی در استان قم خبر داد و گفت: این طرح ها در زمینه احداث باغات، دامپروری، صنایع تبدیلی و تکمیلی ارائه و پس از جلسات کارشناسی به تصویب رسیده است.
ضرورت توانمندسازی و ارائه مشاوره به متقاضیان اجرای طرح های کشاورزی
موسی پور بر ضرورت توانمندسازی و ارائه مشاوره برای متقاضیان اجرای طرح های کشاورزی تاکید کرد و گفت: در استان قم از لحاظ منابع اعتباری و زمین مشکلی وجود ندارد و امیدواریم با اجرای پروژه های آبی در دست اقدام، زمینه برای رشد و گسترش هرچه بیشتر بخش کشاورزی فراهم شود.
وی در پایان خواستار مشارکت جدی مالکان زمین برای تغییر در الگوی کشت، احداث سایت های پرورش ماهی و کشت گلخانه ای شد و گفت: زمین های در محدوده شهری به ویژه در پردیسان باید با ساز و کار مشخص جهت احداث فضای سبز با استفاده از گیاهان و درختان مثمر در اختیار شهرداری و یا بخش خصوصی و سرمایه گذاران قرار بگیرد.
تدوین پایان نامه های دانشجویی در راستای رفع نیازهای قم
استاندار قم بر تدوین پایان نامههای دانشجویی کاربردی در راستای رفع نیازهای استان تاکید کرد.
حجت الاسلام موسی پور در بازدید از مرکز آموزش و پژوهش در سخنانی اظهار داشت: چتر حمایت از پایان نامههای دانشجویی در استان باید بیش از پیش گسترده شود.
تحصیل 60 هزار دانشجو در قم
وی با بیان اینکه قریب به 60 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در استان قم مشغول به تحصیل هستند، یادآور شد: پایان نامه های دانشجویی باید در راستای رفع نیازهای استان در بخش های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی تدوین شود.
استاندار قم بر ضرورت ملموس ساختن نیازها و دغدغه های استان و ارتباط بیشتر جامعه دانشگاهی، پژوهشگران و محققان با این نیازها تاکید کرد و گفت: حمایت از پایان نامه های دانشجویان در کنار ایجاد پارک علم و فناوری و اولین مرکز رشد علوم انسانی کشور می تواند حلقه وصل میان مراکز آموزشی و پژوهشی و مراکز تولیدی و صنعتی باشد.
وی همچنین تصریح کرد: همکاری و مشارکت صاحب نظران و اندیشمندان با مسئولان اجرایی و تولیدکنندگان، قطعا تحول عظیمی در کشور ایجاد خواهد کرد که این مهم با همکاری و مساعدت دانشگاه ها و مرکز آموزش و پژوهش محقق خواهد شد.
عدم تجاری سازی ایده ها از دلایل خروج نخبگان از کشور
حجت الاسلام موسی پور عدم تجاری سازی ایدهها و فراهم نکردن زمینه برای تبدیل دانش به فناوری را یکی از دلایل خروج نخبگان از کشور عنوان کرد و افزود: هرکجا که زمینه برای تحقق ایدهها و طراحی های جوانان نخبه کشورمان فراهم آمده است، پیشرفتهای چشمگیری را در آن عرصه شاهد بودهایم.
قم باید در جایگاه نخست آموزش و پرورش در کشور باشد
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند مرکز آموزش و پژوهش در جهت ارتقا این بحث مهم در بدنه اجرایی استان، اظهار داشت: با توجه به ظرفیتهای گسترده علمی و اجرایی در استان قم، این استان باید در جایگاه نخست آموزش و پژوهش در کشورمان قرار بگیرد.
استاندار قم در پایان یادآور شد: امیدواریم با مشارکت و برنامه ریزی جدی مسئولان امر در سال جاری، شاهد ارائه طرح های نوین در بحث آموزش و پژوهش و جهش بلند استان در راستای تحقق اهداف متعالی نظام اسلامی و دولت خدمتگزار باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۹
قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم از تصویب 74 طرح با 260 میلیارد ریال اعتبار در بخش کشاورزی قم خبر داد.