دیر - خبرگزاری مهر: امام جمعه بردخون گفت: کاربردی نبودن آموزش‌ها عیب بزرگ نظام آموزشی است و فارغ التحصیلان مدارس، حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها نمی‌توانند به صورت کاربردی و تخصصی ازآموخته های خود استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدحسین رکنی حسینی ظهر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش منطقه بردخون اظهار داشت: مقام معظم رهبری بارها بر تغییر و تحول در آموزش و پرورش تأکید داشته اند و خواستار اصلاح نظام آموزشی کشور شده‌اند و استقلال فرهنگی را در رأس امور دانسته اند که بدون آن هیچ پیشرفتی صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه بردخون افزود: رهبر معظم انقلاب اصرار داشته اند که مسائل به صورت شعارگونه مطرح نشود و نمونه آن نحوه تبلیغات کالاهای ایرانی در معابرعمومی است که پیشرفت‌های دانشمندان ایرانی به نمایش گذاشته نمی‌شود و آنچه دغدغه دلسوزان نظام است اینکه از محصولات خود استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: مشکلات نظام تعلیم و تربیت باید اساسی حل شود زیرا فارغ التحصیلان مدارس وحوزه های علمیه و دانشگاه‌ها نمی‌توانند به صورت کاربردی و تخصصی از آموخته‌های خود استفاده کنند و این عیب بزرگی برای نظام علمی کشور است که یک فرد توان مکالمه با زبان دیگری غیر زبان مادری ندارد به عنوان مثال یک طلبه بعد از30 سال قادر به مکالمه به زبان دیگری نیست.

رکنی حسینی ادامه داد: باید ضعف‌ها و مشکلات را بپذیریم و تحول به گونه ای باشد که باعث ارتقا و پیشرفت شود پس از منابع ملی بهره ببریم زیرا با چند همایش و جلسه و تغییر کتاب حاصلی برای ما ندارد.

بخشدار بردخون نیز گفت: طرح تحول بنیادین طرحی کارشناسی شده و جامع است که امیدواریم این طرح باعث اعتلای امور شود و ضعف ها و مشکلات را برطرف کند به نحوی که نتایج همراه با حرکت به جلو باشد و نهضت علمی را در کشور دگرگون سازد.

مسعود محمدپور افزود: مصوبه هیئت وزیران در زمینه کاهش بهای انرژی و مشارکت ادارات در هوشمندسازی مدارس می تواند مراکز آموزشی را یاری دهد تا بدون دغدغه مالی و با برنامه ریزی مناسب برای تعالی تعلیم وتربیت گام بردارند البته نیاز است ادارات شهرستان در اجرای هوشمندسازی مدارس منطقه فعالانه مشارکت کنند.

وی اضافه کرد: همراهی اولیا، شرکت‌ها و ادارات حرکت اثرگذاری در علمی کردن مدارس است تا دانش آموزان با بهره‌وری از علوم و شیوه‌های جدید رو به جلو قدم بردارند و مسیر توسعه هموارتر شود.

محمدپور احیای معاونت پرورشی را میمون دانست و گفت: با احیای مجدد معاونت پرورشی امید دوباره در دل مشتاقان به این آب و خاک زنده شد که فرهنگ و هنر و ذوق از گمنامی بیرون آید و اکنون می توان از این ظرفیت در فعالیت‌های تابستانی استفاده کرد و با هماهنگی و تجمیع فعالیت‌ها در همه ادارات و نهادها نتایج بسیار خوبی گرفت.