عبدالله فلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه های دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در سال جاری جذب نیروی متخصص و افزایش امکانات در بیمارستانهای سطح استان است.
وی بیان داشت: به عنوان نمونه بیمارستان شهر ایوان به بخشهای مختلف درمانی از جمله سونوگرافی، اکوکاردیوگرافی، آندوسکپی و ... مجهز شده است.
فلاحی اضافه کرد: برای نصب و راهاندازی این میزان تجهیزات دو میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی هزینه شده است.
فلاحی تعداد آزمایشگاههای دولتی وابسته به دانشگاه ایلام را 10 مورد عنوان کرد و گفت: تعداد آزمایشگاههای غیروابسته به دانشگاه به 12 مورد رسیده است که نسبت به سال گذشته تعداد یک آزمایشگاه به آزمایشگاههای سطح استان اضافه شده است.
وی تعداد تختهای ثابت استان را هم اکنون 998 عدد عنوان کرد و گفت: از این تعداد 553 مورد فعال هستند و میتوان گفت که در طول سال 40 درصد آنها در طول سال خالی از بیمار هستند.
معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان سرانه نیروی انسانی و پیراپزشک در سطح استان را در سال جاری به ترتیب 2،67 و 1،64 عنوان کرد و گفت: هر کدام از این شاخصها نسبت به سال گذشته دارای رشد قابل قبولی بودهاند.
وی عنوان کرد: اجرای طرح پزشک خانواده در استان، خدمات دانشگاه علوم پزشکی را به بهترین شکل ممکن هدفمند می سازد.
وی با بیان این نکته که طرح پزشک خانواده به ارتقا بر سطح خدمات بینجامد، گفت:طرح پزشک خانواده یکی از اهداف و آرمان هایی بوده که در طول دولت های نهم ودهم با شدت هر چه تمام تر دنبال شده و تمام سطوح جامعه به صورت یکسان می توانند از خدمات طرح مذکور استفاده کنند.
وی ادامه داد: این طرح باع می شود مردم از مراجعات به دفعات مکرر به پزشکان مختلف به منظور درمان جلو گیری کنند و از طریق اقدامات درمانی ومشاوره پزشک خانواده مراحل مختلف درمان خود را طی کنند.
فلاحی افزود: از طریق پزشک خانواده برای تمام افراد پرونده الکترونیک تشکیل می شود که استان و حتی کشور نیز در جریان این پرونده خواهند بود و سوابق فرد در هر نقطه ای از از کشور که نیاز باشد، قابل دسترسی است.