به گزارش خبرگزاری مهر، فرح دخت رنجبر اظهارداشت: در تیم درمان ترک اعتیاد روانپزشک، روانشناس، روان پرستار، کاردرمانگر و... حضور دارند و درمان اعتیاد یک کار تیمی و گروهی است.
وی ادامه داد: از هر 30 بیمار بستری در بخش روان بیمارستان حداقل 10 نفر مربوط به ترک اعتیاد است و ترک اعتیاد و مراقبتهای پس از آن برای ورود فرد به جامعه از وظایف یک روان پرستار است.
این روان پرستار با تاکید بر نقش روان پرستاران در پیشگیری و درمان اعم از بستری و سرپایی و حتی بازگشت بیمار به خانواده و جامعه، افزود: پرستار می تواند در 3 سطح پیشگیری اعتیاد موثر باشد.
رنجبر خانواده درمانی را یکی از تخصصهای روان پرستاران برشمرد و افزود: روان پرستار با خدمات مشاوره ای در جامعه، مدارس و دانشگاه می تواند نقش پیشگیری را داشته باشد.
وی گفت: هم اکنون کمیته مشاوره دانشجو در دانشکده پرستاری مامایی شهیدبهشتی برای ارائه مشاوره به دانشجویان راه اندازی شده است.
رنجبر با اشاره به معضل اعتیاد در میان دانشجویان و در خوابگاهها گفت: روان پرستار با ارائه خدمات مشاوره ای می تواند از بروز این پدیده خانمانسوز جلوگیری کند.
مدیر گروه روان پرستاری دانشکده پرستاری مامایی شهیدبهشتی یادآور شد: پرستاران در گروه درمانی، خانواده درمانی، درمان فردی و روان درمانی نقش موثر دارند.