سعید افشارنادری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این مزارع و باغات در حاشیه رودخانه آسیب دیده اند که بیشتر کشت سیب زمینی، گندم و صیفی جات بوده است.
وی تصریح کرد: کمیته تعیین خسارت فیروزکوه در زمینه مسکن، خسارات و آبگرفتگی های منازل روستایی را برآورد خسارت می کند و در بخش کشاورزی نیز کمیته تعیین برآورد خسارت تشکیل شده و به محض اینکه خسارت ریالی برآورد شد، اعلام می شود.
آسیب دیدگی منازل "طرود" 10 تا 50 درصد برآورد می شود
رئیس ستاد حوادث غیرمترقبه شهرستان فیروزکوه ادامه داد: "طرود" آسیب دیدگی منازل روستایی و آبگرفتگی داشته که عوامل هلال احمر و راهداری، شورای روستا، بخشداری و بسیج امدادرسانی کردند و حدود 9 شب تمام آبها تخلیه شده است.
وی تأکید کرد: برآورد آسیب دیدگی منازل روستایی "طرود" در حال پیگیری است و به زودی به طور رسمی اعلام می شود ولی آسیب دیدگی منازل از 10 تا 50 درصد برآورد می شود.
افشارنادری اضافه کرد: داخل روستای "طرود" و حاشیه های روستا و حاشیه روستاهای اطراف که در کنار رودخانه بوده اند آسیب دیده اند که این روستاها در دامنه ارتفاعات کوههای فیروزکوه هستند.
وی افزود: منازل مسکونی روستاهای کمند، سیاده و سرانزا آسیب ندیده اند ولی چون در مسیر سیل قرار داشته اند، مزارعشان آسیب دیده است.
تمام توان انسانی و تجهیزات برای بازگشایی راههای مواصلاتی و امدادرسانی به روستاییان
رئیس ستاد مدیریت بحران فیروزکوه اظهار داشت: نیروهای امدادی از همان ساعات اولیه وقوع سیل در مناطقی از فیروزکوه با هماهنگی ستاد حوادث غیرمترقبه و ستاد مدیریت بحران شهرستان راهی مناطق سیل زده شده و با تمام توان انسانی و تجهیزاتی راههای مواصلاتی را بازگشایی کردند و امدادرسانی به روستاییان انجام شد.
وی ادامه داد: صبح یکشنبه جلسه ستاد مدیریت بحران نیز برگزار شد که با حضور تمام مسئولان ادارات مسئول در این زمینه همراه بود و در این جلسه تقسیم کار شد تا مـأموریتها به نحو احسن انجام شود.
آبگرفتگی یک مدرسه و دو خانه در شهر فیروزکوه
فرماندار شهرستان فیروزکوه بیان داشت: سیل از داخل شهر فیروزکوه نیز رد شده ولی در فیروزکوه فقط یک مدرسه دچار آبگرفتگی شده که در حال برآورد خسارت است و باید برای مرمت آن کمک شود.
وی اضافه کرد: دو خانه نیز در داخل شهر دچار آبگرفتگی شده که خوشبختانه خسارت چندانی ندیده اند.