مجتبی عرب عامری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در سال گذشته طرحی در آموزش و پرورش ورامین اجرا شد که در آن دو مدرسه ورامین تنها دانش آموزان دختری که حجاب برتر داشتند را ثبت نام می کرد و این دو مدرسه، پایگاه های حجاب لقب گرفتند.
وی ادامه داد: منظور از حجاب برتر و حجاب کامل، استفاده از چادر برای دانش آموزان است.
مدیر آموزش و پرورش ورامین تأکید کرد: از آنجایی که ثبت نام در این دو مدرسه با استقبال بی نظیر خانواده ها روبرو شد، نتوانستیم پاسخگوی خیل عظیم والدین علاقه مندی باشیم که برای ثبت نام فرزندان خود به این مدارس مراجعه می کردند.
وی اضافه کرد: به هرحال ظرفیت یک مدرسه نامحدود نیست و تعاریفی دارد، از طرفی نمی خواستیم نوعی دلسردی در دانش اموزانی پیش آید که نتوانستند در این دو پایگاه حجاب ثبت نام کنند.
عرب عامری افزود: به همین دلیل در سال جاری تعداد این مدارس موسوم به "پایگاه حجاب" را به پنج مدرسه افزایش داده ایم و در صورتی که ببینیم باز هم این تعداد پاسخگو نیست، برای سالهای آینده افزایش تعداد این مدارس در دستور کار قرار خواهد گرفت.
این عضو ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ورامین اظهار داشت: کارگاه های فرهنگی، نمایشگاه های حجاب، حلقه های مباحثه، اردوهای فرهنگی و .....از مواردی هستند که در پایگاه های حجاب، بیشتر از مدارس عادی مورد توجه قرار خواهند گرفت.
وی با تأکید بر اینکه امکانات تحصیلی و علمی در مدارس عادی و پایگاه های حجاب برابر است، گفت: در بحث علمی هیچ تفاوتی بین مدارس عادی و پایگاه های حجاب نیست.
مدیر آموزش و پرورش ورامین افزود: تفاوت این دو نوع مدرسه در موارد فرهنگی و عفاف و حجاب است و در واقع پایگاه های حجاب نوعی از مدارس هستند که دانش آموزان مستعد، آموزه های فرهنگی بیشتری در آن تحصیل می کنند و استحقاق کار بیشتر فرهنگی را دارند.