سعید رضایی شریف آبادی رئیس انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ویژگیهای کتابخانه فاطمهها گفت: این کتابخانه به همت شخصی به نام آقای میرشکاری و همسرش در یکی از محرومترین مناطق جنوب کرمان ساخته شده و با توجه به اینکه سه عضو خردسال دارد و نام هر سه آنها فاطمه بوده است، به کتابخانه «فاطمهها» مشهور شده است.
وی افزود: اهمیت کتابخانه فاطمهها در این است که در اثر یک اقدام خودجوش شکل گرفت و نمادی از یک کتابخانه پویا و زنده است چرا که صد در صد استفاده کنندگان از آن به صورت فعال از کتابخانه بهرهبرداری میکنند. کتابخانه فاطمهها الان شهرت جهانی یافته و از طرف یونسکو پیامی هم به آن ارسال شد.
رئیس انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران که از جلسه مشترک با حمیدرضا آیتاللهی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی خارج شده بود، از آمادگی این پژوهشگاه برای ارسال یک مجموعه کتاب به کوچکترین کتابخانه ایران خبر داد و همچنین گفت: خانه کتاب که از این مراسم مطلع شد، اعلام کرده است با اهدای جوایزی به موسس کتابخانه فاطمهها، در این مراسم مشارکت خواهد کرد.
رضایی شریف آبادی یادآور شد: نکته مهمی که این کتابخانه کوچک ایجاد کرد، انگیزه برای ساخت یک کتابخانه مجهز در نزدیکی کتابخانه فاطمهها بوده است. این کتابخانه هم اکنون در حال ساخت است و قطعاً در وضعیت فرهنگی این منطقه تاثیرگذار خواهد بود.
به گفته وی، مراسم تجلیل از خانواده میرشکاری موسس کتابخانه فاطمهها از ساعت 16 تا 18 امروز چهارشنبه 28 تیر با حضور جمعی از مسئولان انجمن کتابداری، موسسه خانه کتاب و پژوهشگاه علوم انسانی در سالن 80 نفره کتابخانه ملی برگزار خواهد شد.