به گزارش خبرنگار مهر، محسن زارعی ظهر چهارشنبه در جمع مسئولان سازمانهای مردم نهادگلستان افزود: انتظار ما از یک سمن این نیست که همه کارها را یک تنه انجام دهد، بلکه باید با مدیریت درست و متمرکز کارها انجام شود.
وی تصریح کرد: در همین راستا فعالیتها را در شبکههای مختلف برنامهریزی کردهایم تا هر سمن با توجه به توانمندی خود در شبکهها قرار گیرد.
زارعی اذعان کرد: این بحث باعث میشود تا تشکلهای مختلف که در یک راستا فعالیت دارند همدیگر را بشناسند و گروههایی که تجربه بیشتری در موضوعات دارند به عنوان لیدر و حامی شبکهها قرار میگیرند.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان افزود: هر شبکه به میزبانی یکی از استانها فعالیت خود را انجام میدهد و در سطح کشور پراکنده خواهند شد تا تمام قابلیتها و ظرفیتهای سمنها شناسایی شود.
وی با بیان اینکه نخستین شبکه سمنها با نام اندیشهورزی مطهری در استان فارس شکل گرفته است، بیان داشت: همچنین برای تخصصی شدن سمنها دورههای توانمندسازی با موضوعات خاص در سه نقطه شمال غرب، جنوب شرق و مرکز برنامهریزی شده است.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان برگزاری جشنواره اتفاق به صورت ملی و استانی را از دیگر برنامههای وزارت ورزش و جوانان برای سمنها برشمرد و گفت: این جشنواره که قبل از ادغام وزارتخانه با سازمان ملی جوانان همواره برگزار میشد را در دستور کار قرار دادهایم.
وی با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره اتفاق ابراز داشت: سطحبندی سمنها، شناسایی استعدادهای برتر این حوزه و ارائه توانمندی آنها از اهداف برگزاری این جشنواره است.
زارعی گفت: سیاست وزارت ورزش و جوانان برای سمنها سوق دادن آنها به سمتی است که بتوانند به عنوان تصمیمسازان آینده و بازوان اجرایی دولت به خودباوری برسند.
وی خاطرنشان کرد: باید تلاش شود تا دیگر نهادها به تواناییهای این سمنها پی برند و در ارائه کارهای اجرایی از تواناییهای آنها استفاده کنند.