به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر امو خارجه کشورمان در این دیدار روابط باهند را مهم ارزیابی و اظهار امیدواری کرد که با بهره گیری ازهمه ظرفیتها توسط دو کشور این روابط بیش از پیش گسترش یابد. وی برگزاری کمیسون مشترک اقتصادی دو کشور که در آینده نزدیک برگزار خواهد شد را فرصت مغتنمی برای بررسی راههای توسعه روابط دو کشور در حوزه های اقتصادی و تجاری ارزیابی کرد.
صالحی با اشاره به وضعیت سوریه و تشریح مواضع اصولی کشورمان در این خصوص، بر راه حل مسالمیت آمیز و عدم دخالت خارجی در این کشور تأکید کرد.
وزیر امور خارجه هند نیز با تمجید از نقش کشورمان در برگزاری موفقیت آمیز اجلاس جنبش عدم تعهد در تهران اظهار امیدواری کرد که این اجلاس نوید بخش فصل جدیدی از فعالیتهای اعضای این جنبش باشد.
وی با ابزار خرسندی از فضای حاکم بر روابط دو کشور اظهار داشت روابط هند و ایران روابطی تاریخی ، سیاسی ، فرهنگی و مردمی است و ما برای این روابط اهمیت زیادی قائل هستیم.
وزیر خارجه هند با ابراز نگرانی از وضعیت سوریه و با رد هرگونه دخالت خارجی در این کشور اظهار داشت فقط مردم سوریه باید درمورد کشورشان تصمیم بگیرند. وی گفتگو را تنها راه حل مشکل سوریه خواند و اظهار امیدواری کرد که شرایط این کشور به حالت عادی بازگردد.
دیدار منصور و صالحی
همچنین دردیدار وزرای امور خارجه جمهوری لبنان و جمهوری اسلامی ایران مسائل دو جانبه و موضوعات مهم منطقه ای و بین المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وزیر امور خارجه کشورمان موضوع سوریه را مورد اشاره قرارداد و با یادآوری بیانیه تهران از جمله توقف خشونتها، نفی هر گونه دخالت خارجی و ارسال کمکهای انساندوستانه، بر حل این مشکل از طریق گفتگو و مذاکره مخالفین و دولت تأکید کرد.
صالحی اظهار امیدواری کرد که کشورهای عضو جنبش عدم تعهد نیز موضوع بازگشت آرامش به سوریه را مورد توجه جدی قرار دهند.
وزیرامور خارجه لبنان نیز با اشاره به تحولات سوریه و با بیان اینکه مشکل سوریه راه حل نظامی ندارد، هر گونه دخالت خارجی در امور داخلی سوریه را مردود خواند و مسئولیت جنبش عدم تعهد را در حل و فصل این مشکل با اهمیت دانست.