محمد صیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه طرحهای پشتیبان یکی از ابتکارات کارگروه اشتغال کشور در سال 90 بوده است، افزود: برخی افراد با اینکه توانایی خاصی در ایجاد مشاغل خانگی دارند، از نظر مالی نمیتوانند افرادی را در این راستا آموزش داده و وارد چرخه کار کنند.
وی اظهار داشت: طرحهای پشتیبان برای افراد توانمند فرصتی را ایجاد میکند که توانایی خاص خود و تولیدات حاصل از آن را وارد بازار کنند.
رئیس صندوق مهر امام رضا (ع) شهرستان زنجان افزود: پشتیبان هر طرح به ازای هر فردی که تحت پوشش قرار میدهد، از سوی صندوق مهر امام رضا (ع)، 30 میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده و در راستای تأمین مواد اولیه، نیازهای مراحل تولید، بازاریابی، فروش و آموزش افراد تحت پوشش از آن بهره میبرد.
صیدی، با تأکید بر اینکه شرایط ویژهای برای اعطای تسهیلات به افراد متقاضی طرحهای پشتیبان از طریق این صندوق اعمال می شود، گفت: افراد متقاضی باید بیکار، مهارت فنی، مدرک دانشگاهی و یا افراد مبتکر باشند و در رنج سنی 18 تا 50 سال قرار داشته باشند.
وی در ادامه تاکید کرد: نظارت ویژه مسئولان صندوق مهر امام رضا (ع) بر طرحهای پشتیبان و همکاری دستگاههای اجرایی متخصص در هر بخش، مهمترین ویژگی طرحهای پشتیبان این صندوق است که از هدررفت سرمایه این طرحها جلوگیری میکند.
رئیس صندوق مهر امام رضا (ع) شهرستان زنجان افزود: تسهیلات در نظر گرفته شده برای بخش تجهیزات، سه ساله بوده و تسهیلات مورد نظر در بخش مواد اولیه و هزینههای جاری، یک ساله با تنفس سه ماهه هستند.
صیدی یاد آور شد: اعطای تسهیلات وام خود اشتغالی تا سقف 100 میلیون ریال و وام مشاغل خانگی به افراد بیکار با مدرک فنی و حرفهای تا سقف 50 میلیون ریال، از دیگر تسهیلاتی است که بعد از سال 85 از طریق این صندوق به متقاضیان واجد شرایط، اعطاء شده است.