به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمدیان صبح امروز در پنجاه و یکمین گردهمایی معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاهها با اشاره به مهمترین موضوعی که برای ملت ایران به عنوان سربازان نظام مطرح است، توجه به تقابل انقلاب با غرب و تفکرات مادیگرایانه است، اظهار داشت: این تقابل هم اکنون به حساسترین و سرنوشت سازترین مرحله خود نزدیک شده و قدرتهای سلطه طلب در تقابل با ایران دست به اقدامات متعددی زدهاند.
وی درباره اضلاع جنگ هوشمند، گفت: نخستین ضلع از جنگ هوشمند تهدید نظامی است، دومین ضلع جنگ رسانهای است که در آن تغییر اندیشهها و به تبع آن تغییر خواستههای مردم مد نظر است. امروز تعداد شبکههای فارسی زبان از 120 گذشته است که این به معنی تغییر ذهن مردم توسط دشمن است. ضلع سوم انزوای سیاسی و ضلع چهارم تحریم اقتصادی است.
به گفته این مقام مسئول، در صورتی که این 4 ضلع با هم عمل کنند میتوان یک ملت را وادار به عقب نشینی و در نهایت تسلیم کرد. رقبا امیدوار هستند در این جنگ ملت را وادار به عقب نشینی کنند و جام زهر تسلیم را به آنان بنوشانند.
وی ادامه داد: اما انقلاب ظرفیت بالایی برای ایستادگی مقابل این جنگ دارد و ما تمام این اضلاع را تحریم کردیم و این اضلاع تغییری در جامعه ایجاد نکرده که مردم را در وفاداری به نظام سست کند. هیچگاه در راهپیماییهای 22 بهمن به عنوان نمونه احساس نکردیم که تعداد مردم نسبت به سال گذشته کمتر شده است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به تحریم اقتصادی گفت: شکست تحریم اقتصادی برای ملت ما که باید به آنان لقب بنبست شکن داد، کاری ندارد و حقیقتاً باید لقب بن بست شکن را به مردم ایران داد و ملت ایران این توانایی را دارند که تهدید را تبدیل به فرصت کنند و از این تحریمها به خوبی خواهند گذشت.
وی با اشاره به جایگاه دانشگاه ها در این تقابل گفت: جایگاه دانشگاهها در این تقابل همانند حضور اصحاب رسول اکرم(ص) در تنگه احد است. رسول اکرم(ص) هنگامی که اصحاب خود را در این تنگه قرار داد به آنان تاکید کرد: که تحت هیچ شرایطی نباید این تنگه را ترک کنند اما پس از اینکه عدهای از اصحاب رسول که در این تنگه قرار داشتند دیدند عدهای از دوستانشان در حال جمعآوری غنائم هستند علیرغم تاکید فرمانده خود مبنی بر ترک نکردن جایگاهشان به سمت جمعآوری غنائم پیش رفتند که موجبات شکست در جنگ احد را فراهم کردند.
محمدیان ادامه داد: دانشگاهیان هم در این جایگاه قرار دارند و تحت هیچ شرایطی نباید جایگاه خود را ترک کنند. ممکن است عدهای در مسئولیتهای دیگر به غنائمی دست یابند، وامهای خوبی به آنان داده شود و یا عضو هیات مدیره شوند اما ما دانشگاهیان کجا قرار داریم؟
وی ادامه داد: باید بگویم شما مسئولان فرهنگی و دانشجویی دانشگاهها در جایگاه دیده بان بصیر این تنگه قرار دارید که از یک سو تحریکات دشمن را رصد میکنید و از سوی دیگر مراقب استقامت ورزیدن نیروها و روحیه دادن به آنان هستید.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خطاب به معاونان فرهنگی دانشجویی دانشگاه ها تاکید کرد: تلاش شما در دانشگاهها سبب شده دشمن هیچ طمعی نسبت به این مجموعه نداشته باشد و یک خط قرمز دور دانشگاهها کشیده است هرچند دشمن ما باهوش است و دور دانشگاه ها را خط قرمز کشیده اما هیچوقت طمعش قطع نشده است.
این مقام مسئول در ادامه خطاب به معاونان فرهنگی دانشجویی دانشگاه ها در آستانه سال تحصیلی به نکاتی اشاره کرد و گفت: از تحریمهای موجود سالم و با کمترین هزینه باید عبور کرد. این تحریمها و آثارشان باید با کمترین هزینه در دانشگاهها پشت سر گذاشته شود. در این زمینه باید به دانشگاهیان اطلاع رسانی کرد و اگر این موضوع برای آنان درست تبیین شود به ما کمک خواهد کرد که از سد تحریمها سالم عبور کنیم.
وی ادامه داد: تبیین اقتصاد مقاومتی باید در دانشگاهها مورد پیگیری بیشتری قرار گیرد زیرا یک ایده و تفکر است و غیر از اقتصاد ریاضتی اروپاست و این اقتصاد مقاومتی باید بتواند اقتصاد منهای نفت را ترجیح دهد.
محمدیان خطاب به مسئولان دانشگاهها تاکید کرد: که باید در دانشگاهها کمیتههای اقتصاد مقاومتی در دو سطح دانشجویان و استادان راه اندازی و زمینه سازی حضور مسئولان در دانشگاهها فراهم شود زیرا مقام معظم رهبری به مسئولان کشور تاکید کردند که در دانشگاهها برای گفتگوی مستقیم با دانشجویان حضور یابند.
وی گفت: تحریم ها بر مشکلات معیشتی و تامین غذا، خوابگاهها، سرویسها و خدمات دانشگاهها تاثیر گذاشته است که باید به راحتی از سد آن گذر کردم.