شهریار افندی زاده در گفتگو با مهر با بیان اینکه در حال حاضر در 18 استان کشور طرح جامع هوشمند سازی راههاعملیاتی شده است، گفت: طرح نصب 250 دستگاه دوربین ویژه ثبت سرعت و تخلفات رانندگی در محدوده اصلی 3 هزار کیلومتر از راههای اصلی کشور اجرایی شده است که تا پایان امسال با اجرای آن در 15 استان کشور، 2 هزار کیلومتر دیگر از این راه ها تحت پوشش این طرح قرار می گیرد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: استقرار سیستمهای الکترونیک مدرن در محورهای ارتباطی کشور، یک زار دستگاه تردد شمار در جاده های اصلی کشور نصب و راهاندازی می شود.
وی با اشاره به اجرای طرح هوشمند سازی جاده ها با اولویت آذربایجان شرقی، اظهار داشت: محور تبریز- صوفیان به عنوان نخستین پایلوت اجرای این طرح در استان آذربایجان شرقی پیش بینی شده است.
افندی زاده با بیان اینکه در 4 سال گذشته با سرمایه گذاری بخش غیردولتی 400 واحد مجتمع خدماتی- رفاهی بین راهی در محورهای ارتباطی کشور راه اندازی شده است، گفت: در همین رابطه اقدامات لازم برای تکمیل و راه اندازی 410 مجتمع خدماتی- رفاهی بینراهی جدید و صدور 120 موافقتنامه برای توسعه این واحدها انجام شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی جادهای، بیان کرد: برنامه نوسازی 1500 دستگاه اتوبوس، 2000 دستگاه کامیون، 1000 دستگاه مینیبوس و 2000 دستگاه سواری برون شهری در تمامی استانهای کشور در دستور کار قرار گرفته است.