به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب در واقع فصل دوم از کتاب «جنسیت، بومشناسی، روحانیت» اثر کن ویلبر نویسنده آمریکایی است که در این کشور به عنوان نویسندهای با بیشترین کتاب ترجمه شده، شهرت دارد.
ویلبر در این اثر با بهرهگیری از اصول و مفاهیم علوم مدرن از جمله نظریه سیستمها، زبانشناسی، روانشناسی، نشانهشناسی، علم تاویل (هرمنوتیک) و غیره، تمایل عمومی روند فرگرد (تکامل) در سه عرصه فیزیکی، زیتس و معنا را مفصلاً مورد بحث قرار داده است.
با آنکه ذرات کائنات اعم از اینکه جسمانی، زیستی و معنوی باشد، گسسته و مجزا از یکدیگر به نظر میآیند، ویلبر معتقد است تمام ذرات کائنات با هم پیوستهاند و هیچ ذرهای فی نفسه قادر به ادامه وجود نیست اما ذره بیهودهای هم وجود ندارد.
هر ذره جزیی خود یک کل است و هر کلی خود جزء کل بزرگتر تا بینهایت. بنابراین نه جزء مطلق داریم و نه کل مطلق. هر ذرهای واحد کل - جزء است و نسبت به کل بزرگتر از حقیقت نسبی برخوردار است.
کن ویلبر با چنین رویکردی به واقعیات، با تلفیق پویای خرد شرق و دانش مدرن غرب الگویی را عرضه میکند که پیوند و وحدت ذرات متنوع کائنات در سه عرصه جسمانی، زیستی و معنوی را ممکن میسازد و کتاب «الگویی که پیوند میدهد» طی سه مقاله جذاب این الگوی پیوند دهنده ویلبر را به خواننده معرفی میکند.
این کتاب 250 صفحهای در شمارگان 1000 نسخه و با بهای 9000 تومان از سوی انتشارات الکا راهی بازار نشر شده است.