به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، دكتر عبدالله جاسبي افزود : قرن 21 دوره آزادي بيان و انديشه، پيشرفت تكنولوژي و فناوري اطلاعات است و سرعت پيشرفت علوم در چنين قرني بسيار بالاست.
وي تصريح كرد : كشورهايي كه با اتكا به نيروي انساني به موضوع مهم اعتلاي جنبش نرم افزاري توجه مي كنند و زير ساخت هاي لازم براي توسعه علمي و مبتني بر پژوهش و فناوري را فراهم مي كنند جايگاه خويش را ارتقاء مي دهند.
جاسبي يادآور شد : ايران داراي سوابق فرهنگي و تمدني است و در ادوار مختلف نقش موثري در پيشرفت علوم داشته است. منتهي با يك دوره ركود علمي در كشور مواجه شده ايم. اعتقاد به هوش و استعداد ايرانيان در اعصار گذشته و موفقيت هاي دانشجويان در المپيادهاي دانشجويي در عصر حاضر توجه محافل علمي را به جذب نيروهاي با استعداد كشورمان جلب كرده است. آنها با ترفندهاي مختلف در جهت جذب نخبگان ايران گام برمي دارند كه بايد در اين زمينه تامل كرد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي تصريح كرد : توليد علم، پژوهش و جنبش نرم افزاري در كشورهاي توسعه يافته نقش اساسي را بازي مي كند. با تاكيد بسيار جدي در فرهنگ اسلامي نسبت به علم اندوزي و با وجود اتحاديه بين المللي دانشگاه ها فرصت مبادله علم و دانش و اطلاعات فراهم شده است، جا دارد با برنامه ريزي اصولي در نظام پژوهشي كشور به سمت اعتلاي علوم و دانش كشور حركت كنيم.
وي به برگزاري همايش هاي منطقه اي نهضت توليد علم، جنبش نرم افزاري و آزاد انديشي در دانشگاه آزاد اسلامي افزود : دانشگاه ها بايد با بهره گيري از دستاوردهاي نخستين كنگره نهضت توليد علم، جنبش نرم افزاري و آزاد انديشي در جهت توليد علم و فناوري اطلاعات گام هاي موثري بردارند.