محمود حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: براساس قانون مدیریت پسماند مدیریت و بی خطر سازی، جمعآوری بهداشتی، دفع و دفن بهداشتی پسماندهای پزشکی برعهده خود مراکز تولیدکننده می باشد.
وی ادامه داد: اما درسالجاری تیم کارشناسی با مشارکت سازمان نظام پزشکی و مرکز بهداشت جهت انعقاد قرارداد با پزشکان، مسئولین آزمایشگاهها و کلینیکها از ابتدای خردادماه تا پایان تیرماه با مراجعه حضوری نسبت به این امر اقدام نمودهاند.
وی ادامه داد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک در راستای ارائه خدمات و همکاری در بخش عمومی بهداشت شهر اراک از سال88 تاکنون جمعآوری و دفن بهداشتی پسماندهای پزشکی را دردستور کار سازمان قرار دادهاست که تا کنون کلیه بیمارستانها، درمانگاهها ، کلینیکها، و آزمایشگاهها، ساختمانهای پزشکان سطح شهر و بیش از 200 مطب پزشکان، مشمول طرح جمعآوری پسماندهای پزشکی میباشند.
حسنی تهیه و توزیع کیسههای زرد رنگ مخصوص جمعآوری پسماندهای عفونی در بین پزشکان سطح شهر و تحویل بیش از 15 عدد سطلBin مخصوص جمعآوری پسماندهای عفونی به ساختمان پزشکان سطح شهر اراک را از دیگر اقدامات سازمان برشمرد و تصریح کرد: جمعاوری بهداشتی، دفع و دفن بهداشتی پسماندهای عفونی شهراراک نیازمند برنامهریزی واحد و اجرای تصمیمات کارشناسی متمرکز و مدیریت صحیح مراکز تولیدکننده است.
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۶
اراک - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از افزایش 11درصدی پسماندهای پزشکی در اراک خبر داد و گفت: این پسماندها ی عفونی پزشکی و بیمارستانی از سطح شهر جمعآوری و انتقال داده شد.