به گزارش خبرنگار مهر، در این نمایشگاه که ظهر شنبه با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی آغازبه کار کرد دستاوردهای دانشمندان مسلمان ایرانی چون شاکر خراسانی، برادران بنو موسی، ابن سینا، مویدالدین عرضی دمشقی، عبدالرحمن خازنی و ابوبکر کرجی در حوزههای مکانیک، نجوم، ترازها و فناوریهای بومی در ایران باز آفرینی شده و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
در این نمایشگاه همچنین سیر تکامل صنعت برق در ایران به صورت نمایشگاه عکس و فیلم به نمایش در آمده است.
این نمایشگاه سیار با هدف تبیین نقش مسلمانان و ایرانیان در به ثمر رساندن بخشی از دانش جهانی، بازدیدکنندگان خود را در معرض آموزشهای غیر مستقیم برای انتقال دانش فناوریهای مختلف قرار میدهد و از سوی دیگر در احیای هویت علمی و شناساندن مشاهیر حوزه های متنوع دانش قدم بر میدارد.
موزه علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران مؤسسهای است پژوهشی که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری فعالیت خود را آغاز کرده است.
مأموریت اصلی این مؤسسه، بازسازی تاریخ علوم و فناوری مردم ایران در دوران بعد از اسلام و حتی قبل از اسلام و نیز نمایش برای ایجاد انگیزه و ارائه ایدههای جدید از سوی علاقهمندان، دانشجویان، پژوهشگران و نیز نمایش اصول و تئوریهای دانش و فناوریهای روز دنیا است.
موزه علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران دارای 150 اثر است که با انعقاد قرارداد با شرکتها و بخشهای خصوصی و دولتی، آثاری از دانشمندان ایران برای نمایش در این موزه در حال بازسازی، طراحی و افزایش است.