به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، رييس فراكسيون اصولگرايان مجلس افزود: طي دوسال بعد از وقايع سال 78، جلسات متعهد و با حضور گروه هاي مختلف و شخصيت هاي حقيقي و حقوقي تشكيل شد و در اين جلسات، تاكيد شد كه فاصله ها و خطوط ميان خودي ها بايد كمرنگ شده و خط ميان خودي و غيرخودي پررنگ و شفاف شود و در اين تصميم، كساني را كه معتقد به 4 اصل اسلام، نظام جمهوري اسلامي با قوانين كنوني، خط امام و محوريت رهبري در انقلاب، اعتماد دارند فارغ از نام ها، جزو نيروهاي خودي محسوب شوند كه نتايج فعاليت ها و تلاشهايي كه طي اين دو سال انجام شد به صورت چند جلد كتاب منتشر خواهد شد تا در تاريخ ثبت گردد.
وي با بيان اينكه فعاليت شوراي هماهنگي از فروردين 81 آغاز شده است، گفت: حركتهاي شوراي هماهنگي در انتخابات شوراهاي اسلامي و مجلس هفتم كه به پيروزي اصولگرايان منجر شد، باعث عزت و آبروي اصولگرايان شده و آنان به آينده بسيار اميدوارتر شدند.
باهنر با اشاره به اينكه در نيمه اسفندماه سا ل82 پس از پيروزي انتخابات شوراها و مجلس به دنبال آن رفتيم تا استراتژي خود را براي انتخابات رياست جمهوري مشخص كنيم، افزود: گروه 17 نفره اي براي بررسي مسايل و روند تحولات و نيز پاسخ به 10 سوال مطرح در انتخابات رياست جمهوري تشكيل شد كه سرپرستي آن را دكتر علي لاريجاني بر عهده داشت. آنان به دنبال اين بودند تا فرآيند انتخاب نهايي كانديداي اصولگرايان را مشخص كنند.
باهنر با اشاره به توطئه اي كه قصد داشت با القاء شبهه روحاني يا غيرروحاني بودن رييس مجلس در بين اصولگرايان، اختلاف ايجاد كند گفت: عده اي به دنبال آن بودند كه از نمد اختلاف ميان اصولگرايان براي خود كلاه درست كنند اما اين توطئه كشف شد و ناكام ماند.
عضو شوراي تصميم گيري در شوراي هماهنگي، صفات شخصيه، تجربه و مديريت و قدرت تعامل، نظرسنجي بين نيروهاي خاص و فعالان سياسي و نظرسنجي مردمي را 4 معيار انتخاب نامزد نهايي شوراي هماهنگي دانست و افزود: بيش از پنجاه نظرسنجي مردمي و نظرسنجي در ميان خواص انجام شد اما متاسفانه يك اختلاف ريز به وجود آمد.
وي افزود: ما به دلايل متعدد معتقد بوديم كانديداي شورا بايد حداقل 4 ماه قبل از انتخابات مشخص شود اما عده اي معتقد بودند كه نبايد شتاب كرد و بايد در فرصتي مناسب پس از انجام همه نظرسنجي ها، كانديدا معرفي شود و به اين ترتيب به اميد وحدت يكپارچه 2 ماه از زمان خود را تاكنون از دست داده ايم و اكنون هر يك ساعتي كه مي گذرد از ظرفيت نيروهاي اصولگرا كاسته مي شود.
باهنر گفت: اختلاف در صلاحيت افراد نيست بلكه دو سليقه بر سر زمان معرفي كانديدا و روش آن وجود دارد و ما معتقديم كه در نهايت اجماع صورت مي گيرد اما زماني اين اتفاق مي افتد كه ما بسياري از ظرفيت هاي خود را از دست داده ايم.
وي با بيان اينكه احساس كرديم ديگر صبر كردن جايز نيست، گفت: با مجموعه نظرسنجي ها و اقدامات انجام شده، دكتر لاريجاني انتخاب شد. لاريجاني داراي خصوصيت هاي فردي، اعتقادي و خانوادگي خاصي است و اعتقاد مقام معظم رهبري به ايشان و كارآمدي دكتر لاريجاني بر همگان مشخص است كه البته بعضي ها به دنبال آنند كه در مسووليت هايي كه دكتر لاريجاني داشت، چالش و بحث ايجاد كنند كه با فرمايشات مقام معظم رهبري در مورد دكتر لاريجاني و كارآمدي هاي ايشان، همه چيز روشن مي شود.
وي با اشاره به نتايج نظرسنجي هاي صورت گرفته گفت: تاكنون اگر به معدل همه نظرسنجي ها نگاه كنيم آقاي هاشمي چه در آراء مثبت و چه در آراء منفي رتبه اول را دارد و در برخي جاها، آقاي كروبي رتبه اول را در كساني كه مردم به آنها راي نمي دهند، داراست و در ميان كساني كه مردم به آنان راي مي دهند آقاي لاريجاني و ولايتي نزديك به هم هستند.
باهنر افزود: مجموعه نظرسنجي ها نشان مي دهد كه وضع دكتر لاريجاني در ميان ساير كانديداها بسيار خوب است و فقط نياز به يك ياحسين دارد و بايد يك حركت همگاني جدي صورت گيرد.
وي با بيان اينكه اگر همت شود و لشكر عظيم حزب الله با همت راه بيافتد، مشكلات حل مي شود، گفت: دكتر لاريجاني در تمام مدت فرآيند تصميم گيري شوراي هماهنگي، متعهدترين فرد در بين ساير افراد موجود به شورا بوده و شوراي هماهنگي احتمالا هفته آينده نظرسنجي رسمي خود را اعلام مي كند.
نائب رييس مجلس گفت: سير آراء كانديداها در نظرسنجي ها معمولا روند مثبتي داشته و تنها يكي از كانديداها روند رو به رشد را طي روزهاي گذشته با سرعت پيموده است كه پيش بيني مي كنيم اين پيشرفت در مقطعي متوقف شده و روند يكساني را طي كند.
مهندس باهنر در پايان تاكيد كرد: اميدوارم كه جبهه اصولگرا به وحدت كامل برسد و پس از پيروزي در انتخابات شورا و مجلس هفتم، گام سوم را با موفقيت برداريم كه اگر با شكست مواجه شويم، 2 گام پيشين نتيجه اي نخواهد داشت.