سعید حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به موقعیت جغرافیایی شهریار و نزدیکی این شهرستان به پایتخت، رشد بی رویه مهاجرت به شهریار یکی از مشکلاتی است که منجر به بروز مشکلات متععد دیگری نیز می شود.
وی ادامه داد: از جمله تبعات منفی روند رو به رشد مهاجرت به این شهرستان، ایجاد وسکونتگاه های غیرمجاز و غیر استاندارد است که توسعه این اماکن مشکلات بسیاری پدید خواهد آورد.
توسعه سکونتگاه های غیرمجاز در اثر رشد بی رویه مهاجرت پذیری
این مسئول عنوان کرد: در این زمینه شهرداری و سایر نهادهای مربوطه، با اهتمام ویژه ای به برنامه ریزی جهت حل این معضل در سطح شهرستان پرداخته اند و هم اکنون نیز با حمایت و سیاستهای تشویقی دولت در خصوص ساماندهی این اماکن، اقدامات مطلوبی در دست اجرا است.
شهردار شهریار بر تاثیرات مثبت وجود سازمان بهسازی و نوسازی شهریار، در احیا و نوسازی بافت فرسوده و ساماندهی و توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی این شهرستان تاکید کرد.
وجود 150 هکتار بافت فرسوده در شهریار
حسینی افزود: بنابر قانون برنامه پنجم توسعه، باید در هر سال، 10 درصد از بافت فرسوده شهری بهسازی و نوسازی شود که اجرای این قانون در سطح شهرستان شهریار تنها با همکاری و تعامل همه جانبه دستگاه های دولتی امکانپذیر خواهد بود.
وی بیان کرد: هم اکنون در شهرستان شهریار بیش از 150 هکتار بافت فرسوده وجود دارد که بمنظور احیا و نوسازی این مساحت چندین هکتاری، برنامه هایی در قالب سیاستهای تشویقی و حمایتی ویژه در نظر گرفته شده است.
اعطای تسهیلات 200 میلیون ریالی جهت احیای بافت فرسوده
این مسئول اضافه کرد: از جمله این برنامه ها می توان به اعمال تخفیفات ویژه در صدور پروانه ساختمانی، ارائه تراکم های تشویقی و معرفی متقاضیان توسط سازمان بهسازی و نوسازی شهر شهریار به بانکهای عامل جهت دریافت تسهیلات 200 میلیون ریالی برای ساخت هر واحد مسکونی در محدوده بافت فرسوده اشاره کرد.
حسینی اظهار داشت: همچنین بمنظور اجرایی کردن بخش دیگری از قانون برنامه پنجم توسعه در زمینه ساماندهی و توانمندسازی سکونتگاه های غیرمجاز در سطح شهر، این طرح در مناطق مختلفی از شهرستان شهریار به اجرا درآمده است.
اعمال سیاستهای تشویقی جهت ساماندهی سکونتگاه های غیرمجاز
شهردار شهریار گفت: هم اکنون طرح مذکور در محلات هدف از جمله امیریه، دینار آباد و محمد آباد در دست اجراست.
وی ادامه داد: تشکیل کارگروه ها و کمیته های تخصصی اعم از کارگروه زیربنایی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، مالکیت، پیشنگری و... از دیگر اقدامات جهت ساماندهی به امور سکونتگاه های غیرمجاز و بافت فرسوده در سطح شهرستان شهریار است.