کرج – خبرگزاری مهر: نویسنده و منتقد ادبی با اشاره به آسیب‌هایی که کنگره‌های شعر را تهدید می‌کند گفت: اجرای ارزشی این کنگره‌ها باید برای مسئولان اهمیت بیشتری داشته باشد تا این نوع فعالیت‌ها در یک سطح باقی نمانند.

مصطفی علی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان مطلب فوق اظهار داشت: متولیان اجرای کنگره‌ها باید خود در سطحی باشند که ادبیات آیینی را بشناسند و تخصص ویژه در شناخت و درک و معرفی ادبیات آیینی داشته باشند.

وی کنگره‌‌های شعر را فرصتی دانست که شاعران می‌توانند محصولات ذوقی و هنری خود را ارائه دهند و گفت: به گمان من کنگره‌ها مثل بازارهای فصلی هستند که شاعران در آن فرصتی برای ارائه محصولات ذوقی و هنری خود دارند ودر واقع کنگره شعر نوعی نقطه ارتباط بین شاعران است.

وی تصریح کرد: کنگره‌ها یا جشنواره‌ها فی‌نفسه تأثیرگذارند، هم از نظر کیفی و هم از نظر آشنا کردن جامعه با نوعی از ادبیات به نام شعر آیینی.

علی پور گفت: امروز شاعران جوان کوشش‌ها و تجربه‌هایی در شعر آیینی دارند و بسیاری از مخاطبان شعر آیینی هم جوانند. اما یکی از آسیب‌های تهدیدکننده شعر آیینی، حضور مداوم و اعتیادگونه برخی از شاعران جشنواره‌ای است.

وی افزود: این‌ها هم به استعداد و خلاقیت خود لطمه می‌زنند و هم حداقل تأثیر را بر مخاطبان شعر آیینی دارند. تعطیلی تولیدات شعری از عوارض جبران‌ناپذیر حضور شاعران جشنواره‌ای در این کنگره‌ها است.