به گزارش خبرگزاري "مهر"، دكتر ولايتي در اين ديدارها، برنامه هاي فرهنگي و اقتصادي خود براي اداره كشور را براي حاضران تشريح كرد و به پرسشهاي آنان پاسخ گفت.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام بر ضرورت تسريع در روند خصوصي سازي با حفظ كنترل دولت تاكيد كرد و گفت: بايد روش واگذاري كارخانجات دولتي را تغيير داد تا از بي عدالتي در جامعه و انباشت ثروت جلوگيري شود. به عنوان نمونه مي توان سهام اين كارخانه ها را به كاركنان آن واگذار نمود و براي آن شروطي را معين ساخت و با نظارت دولت در جهت بهبود وضعيت اين كارخانه ها به حركت در آمد.
دكتر ولايتي يك دوره چهارساله براي تكميل روند خصوصي سازي را كافي دانست و گفت: دولت من مي تواند اين روند را در يك دوره به پايان برساند بي آنكه زندگي يوميه مردم از آن متضرر شود و در نهايت اين روند به بهبود وضعيت مردم خواهد انجاميد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار داشت: من وعده غيرقابل تحقق نمي دهم تلاش خواهم كرد تا از حقوق حقه مردم دلير، متدين و وطن پرست خوزستان دفاع كنم و به حل مشكلات عمراني، معيشتي آنان در توانايي كمك كنم. مي دانيد كه دولت امكانات فراواني براي به دست آوردن همه نيازهاي موجود در جامعه در اختيار ندارد، لذا دولت بايد زمينه سرمايه گذاري را فراهم آورد زيرا اساسا سرمايه توسعه است و از كوچكترين نابساماني امنيتي و يا آشفتگي حقوق گريزان خواهد بود.
دكتر ولايتي همچنين در جمع مردم دزفول اظهار داشت: مردمي بودن حكومت موجب مصونيت آن است. اگر در دنياي پر چالش امروز حكومت از پشتوانه مردم برخوردار نباشد به طور طبيعي توانايي در دفاع از منافع ملي و استقلال كشور كاهش مي يابد و در نتيجه كشور در معرض آسيب قرار مي گيرد. يكي از بارزترين جلوه هاي مردمي بودن حكومت و برخورداري از حمايت مردمي، فراهم آوردن زمينه مشاركت عمومي ملت در انتخابات است كه در نهايت به مشاركت حداكثري مردم در آن خواهد انجاميد.
وي با اشاره به شخصيت و سوابق همه كانديداهاي رياست جمهوري گفت: اگر مواضع آمريكا را پيگيري كنيم، ملاحظه مي شود كه هيچ يك از اين افراد مورد تاييد آمريكا نيستند، اما بدان معناست كه همه اين افراد با اعتماد به نفس و پرتوان در راستاي منافع ملي كشور حركت مي كنند. ملت شريف ايران نيز هر كه را صلاح بدانند به عنوان اصلح برمي گزينند تا وظيفه پاسداري از عزت و منافع ملي خود را به وي واگذارند.
دكتر ولايتي در پاسخ به سوالات متعددي كه در مورد وضعيت نابساماني اقتصادي و رفاهي استان محروم خوزستان مطرح شد گفت: ساماندهي به وضعيت استانهاي مرزي علاوه بر آنكه يك وظيفه ملي و انساني است، يك اقدام استراتژيك نيز به شمار مي رود، زيرا براي دفاع از تماميت ارضي كشور و بالا بردن توان مقابله با تهديدات بيگانه بيش از هر چيز بايد تقويت عمومي استانهاي مرزي در دستور كار قرار گيرد، كه مرزبانان طبيعي اين مرز و بومند.
مشاور مقام معظم رهبري بهترين راهكار براي دستيابي به اين مهم را ايجاد تمركز در مديريت استانها دانست و گفت: دولت آينده بايد وحدت در مديريت استان را در صدر برنامه هاي خود قرار دهد.