بیرجند – خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی از ارسال ۸۰ مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه کنگره ملی امام محمدباقر(ع) در بیرجند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محسن مؤمنی مقدم افزود: شیوه مناظرات امام محمدباقر(ع) با معاندین، نوع برخورد اعتقادی ایشان با دشمنان و مهمتر از همه شخصیت علمی والای این امام بزرگوار و اینکه ما بیشترین احادیث را از امام محمد باقر(ع) و امام جعفر صادق (ع) داریم باعث برگزاری مقدمات این کنگره شد.

وی از ارسال بیش از 80 مقاله از سراسر کشور تاکنون به دبیرخانه این کنگره خبر داد و اظهار کرد: کنگره امام محمد باقر (ع) 28 دی با معرفی نفرات برگزیده در محل مزار شهدای باقریه بیرجند برگزار می شود.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با بیان اینکه بهترین راه زنده نگه داشتن یاد انسان انفاق جان و مال است، تصریح کرد: وقف سنت حسنه ایست که به نوعی در تمامی ادیان وجود داشته است ونهایت ایثار مال است.

حجت الاسلام مؤمنی مقدم بیان کرد: ترویج فرهنگ وقف وظیفه سازمان و یا ارگان خاصی نیست بلکه وظیفه یکایک افرادی است که اسلام حقی بر گردن آنها دارد.

وی بر تبلیغ و اطلاع رسانی فرهنگ وقف تأکید کرد و یادآور شد: تمامی اموال موقوفه متعلق به امام زمام (عج) است و باید نهایت دقت در نوع استفاده ونوع اجاره ی موقوفات انجام گیرد.

مؤثرترین راه ترویج مباحث قرآن، فراهم آوردن عرصه‌ های رقابت است

 مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی اظهار کرد: فراهم آوردن عرصه رقابت‌های قرآنی یکی از مؤثرترین راه‌های تبلیغ و ترویج گرایش جوانان به مباحث قرآنی محسوب می‌ شود.

حجت ‌الاسلام محمدطاهر گرایلی، با اشاره به اینکه یکی از راه‌های تشویق، ترغیب و ترویج فعالیت‌های قرآنی، برگزاری مسابقات و جشنواره‌های قرآنی است، گفت: انس جوانان به کلام الهی در جامعه به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی روز به روز در حال افزایش است و مهمترین و مؤثرترین حربه در برابر هجمه ‌های دشمنان محسوب می ‌شود.  

وی رشد و تعالی معرفت دینی و انس آحاد جامعه با قرآن کریم بویژه جوانان و نوجوانان با بهره‌مندی از حفظ آیات و قرائت قرآن کریم را از اهداف برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم دانست.

وی افزود: امیدواریم با برگزاری این مسابقات شاهد ارتقا‌ سطح فنی قرائت و حفظ قرآن کریم در سطح جامعه، گسترش فرهنگ حفظ قرآن ‌بین اقشار جامعه، ایجاد رقابت سالم ‌بین جوانان و نوجوانان با حضور در مسابقات قرآنی، شناسایی نخبگان قرآنی و تجلیل از جوانان فعال در عرصه ‌های قرآنی و ایجاد فضای قرآنی در سطح جامعه باشیم.

گرایلی تصریح کرد: اسلام دین کامل و جامعی است که برای تمام شئون زندگی انسان برنامه و دستورالعمل دارد و اگر در معاملات، معاشرت، اقتصاد، سیاست، فرهنگ و تمام شئون زندگی فردی و جمعی خود را زیرپوشش تعالیم آموزه‌های حیات ‌بخش و نورانی قرآن قرار دهیم به سعادت می ‌رسیم.

وی احیا‌ موقوفات، تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و برگزاری مسابقات قرآنی را از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه دانست و افزود: در این زمینه در کشورهای اسلامی تمامی تلاش مسلمانان بر انجام و تحقق این مؤلفه‌ ها است.