به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدباقر خرمشاد در نشست مشترک معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و نمایندگان وزیر در هیأت نظارت بر تشکلهای اسلامی که روز گذشته در وزارت علوم برگزار شد، در خصوص اسلام سیاسی، بیداری اسلامی و انتخابات پیش رو گفت: نقش دانشگاهها در برگزاری انتخابات بسیار تأثیرگذار است و هر دانشگاهی متناسب با شرایط باید تدبیر کند و تلاش کند بستر مناسب را فراهم کند.
وی با تأکید بر لزوم اخلاقی سازی فضای سیاسی انتخابات در دانشگاهها، گفت: انتظار میرود در دانشگاهها به عنوان ناظران، تدبیری بیندیشند انتخابات به گونه ای برگزار شود که سود آن در سبد نظام بریزد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خصوص نظم بینالملل در جهان (هندسه قدرت جهانی) تصریح کرد: از سال 1991 با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی نظم پیشین از بین رفت و اکنون در سال 2013 با وجود گذشت بیش از 22 سال، هنور نظم جدید پایداری شکل نگرفته و همچنان در دوران گذار می باشیم.
وی با بیان اینکه بیداری اسلامی فضای جهان را در شکلگیری هندسه قدرت وارد شتاب فزایندهای کرده است، افزود: بیداری اسلامی مانند کاتالیزوری چکیده و ما را وارد عصر فشردگی و شتاب در حوادث کرده و این شتاب سرنوشت نظم جهانی را تعیین میکند.
خرمشاد یاد آور شد: بسیاری از محققان و ناظران بر این باورند اگر روند بیداری اسلامی به صورت طبیعی پیش میرفت، آنچه اتفاق میافتاد قدرتگیری تفکر اسلام سیاسی با کانونیت ایران بود.
وی انقلاب اسلامی را کانون بیداری اسلامی و اسلام سیاسی دانست و اظهار داشت: رهبری این بیداری اسلامی برعهده انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه خروجی انتخابات باید بتواند به جمهوری اسلامی کمک کند تا اقتدار خودش را در فضای بیداری اسلامی به عنوان رهبر و کانون اسلام سیاسی تثبیت و تقویت کند، افزود: در شرایط تحریم، اگر فضای انتخابات به درستی برگزار شود قطعا اثرگذاری تحریم ها را از بین می برد.