سلیمان علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 142 هزار و 329 مورد بازرسی در قالب طرحهای ویژه نوروز، کمیت و کیفیت، رمضان و بازگشایی مدارس در استان انجام شده، افزود: از این تعداد بازرسی بیش از 7 هزار پرونده تشکیل شده که ارزش ریالی این پرونده ها بالغ بر 297 میلیارد و 152 میلیون ریال بود.
وی با اشاره به اینکه همچنین طی این مدت 326 هزار و 974 مورد بازرسی از واحدهای کالایی و خدماتی انجام و بیش از 14 هزار و 911 فقره پرونده تخلف تشکیل شده، اظهار داشت: ارزش ریالی محکومیت این واحدها بالغ بر 829 میلیارد و 728 میلیون ریال اعلام شد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با بیان اینکه مصالح ساختمانی، مواد غذایی، لوازم خانگی، انواع شوینده ها، مواد پتروشیمی، خودرو و لبنیات از جمله کالاهای مکشوفه از واحدهای متخلف بود، اعلام کرد: عدم درج قیمت، احتکار، عدم صدور فاکتور و گرانفروشی از عمده تخلفات واحدهای صنفی است.
علیزاده اجرای طرحهای ویژه نوروز، کمیت و کیفیت، رمضان، بازگشایی مدارس، تشدید نظارت و بازرسی، برخورد با متخلفان و محتکران و طرح ارز مرجع از جمله اقدامات اجرایی برای جلوگیری از تخلفات صنفی اعلام و اضافه کرد: در حال حاضر 3 هزار و 49 واحد شامل 731 واحد انبار، 206 واحد سردخانه و 2 هزار و 112 واحد تولیدی در سامانه ثبت شده است.
وی تعداد ناظران فعال آذربایجان غربی را 743 نفر عنوان کرد و یادآور شد: برگزاری 75 جلسه توجیهی و آموزشی، ارائه 55 جزوه و سی دی آموزشی و توزیع یک هزار و 50 بروشور در بین ناظران از اقدامات اجرایی سازمان برای افزایش آگاهی و عملکرد بهتر آنها است.
وی ازکسب رتبه نخست آذربایجان غربی در بازرسی و نظارت بر کالای قاچاق در استان خبر داد و افزود: در حال حاضر بیش از یک هزار و 200 پرونده قاچاق با ارزش ریالی بالغ بر 2 میلیارد و 300 میلیون ریال تشکیل شده که برای بررسی بیشتر به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی ارجاع شدند.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی تشکیل ستاد اجرایی طرح ویژه بازرسی و نظارت بر واحدهای دریافت کننده ارز با نرخ مرجع، قیمت گذاری 25 مورد کالاهای وارداتی با نرخ ارز مرجع و بازرسی بیش از 250 مورد و تشکیل 24 فقره پرونده تخلف عدم اجرای تعهدات وارد کنندگان در قبال دریافت ارز دولتی را از جمله اقدامات اجرایی در این راستا دانست.