قم - خبرگزاری مهر: مدیر تربیتی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: مرحله نهایی مسابقه کتابخوانی آثار شهید مطهری 25 بهمن در مدارس علمیه خواهران یا مدیریت‌های استانی منتخب در سطح کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، خانم غروی نائینی با اشاره به اینکه پیش از این مرحله مدرسه‌ای مسابقه کتابخوانی در مدارس علمیه خواهران برگزار شده است، اضافه کرد: طلابی که در این مرحله 70 درصد امتیاز را کسب کرده باشند واجد شرایط حضور در مرحله نهایی هستند.

وی تعداد تعداد طلاب شرکت کننده در مرحله مدرسه ای  را 6هزار و 615 نفر ذکر کرد و ادامه داد: 790 نفر از شرکت‌کنندگان به مرحله  نهایی مسابقه کتابخوانی آثار شهید مطهری راه یافته‌اند.

مدیر تربیتی حوزه‌های علمیه خواهران کتبی که در این مسابقه کتابخوانی مورد سئوال قرار می‌گیرند را در چهار دسته شامل دسته اول: سیری در سیرة نبوی و حماسه حسینی  (دو جلد)، دسته دوم: آزادی معنوی و جاذبه و دافعه علی(ع)، دسته سوم: مسأله حجاب و تعلیم و تربیت در اسلام و دسته چهارم:  انسان و سرنوشت و عدل الهی ذکر کرد.

وی مخاطبان  این مسابقه را طلاب پایه‌های دوم، سوم، چهارم و پنجم مقطع دیپلم و پایه‌های چهارم، پنجم، ششم و هفتم مقطع سیکل در سطح دو(کارشناسی) حوزه‌های علمیه خواهران اعلام کرد.

غروی نائینی با اشاره به اینکه تاکنون شش دوره مسابقه کتابخوانی آثار شهید مطهری در حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شده است، افزود: امسال شاهد برگزاری هفتمین دوره این مسابقات خواهیم بود.

وی نائینی هدف از برگزاری این مسابقات را شامل تقویت و ارتقاء سطح علمی حوزه‌های علمیه خواهران، توانمند سازی طلاب جهت پاسخگویی به سؤالات و شبهات، آشنایی طلاب با اندیشه‌های شهید مطهری(ره)، ایجاد تسهیلات مطالعاتی برای حوزه‌های علمیه و ترویج فرهنگی کتابخوانی در مدارس عنوان کرد.

فعالیت انجمن‌های علمی در سامانه آموزش مجازی حوزه‌های علمیه خواهران

مدیر آموزش‌های غیرحضوری حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به فعالیت‌های سامانه آموزش مجازی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: در سامانه آموزش مجازی چهار نوع فعالیت جاری وجود دارد که عبارتند از کلاس‌های آنلاین، امتحانات (شامل خودآزمایی‌های پایان هر درس و امتحانات آنلاین میان‌ترم)، تحقیقات و انجمن‌ها در دو مقطع سطح دو(کارشناسی) و سه(کارشناسی ارشد).

حجت‌الاسلام حسن حق‌پرست انجمن‌های علمی سامانه آموزش مجازی حوزه‌های علمیه خواهران را شامل انجمن علوم حدیثی، انجمن فقه، انجمن علوم قرآن، انجمن اصول فقه، انجمن ادبیات عرب، انجمن فرهنگی و انجمن تفسیر ذکر کرد و افزود: اساتید و طلاب در هر یک از رشته‌ها در انجمن‌های علمی فعالیت دارند و فعالیت آنها منتج به ارائه مقالات علمی می‌شود که تاکنون برخی از این مقالات نیز منتشر شده است.

وی با بیان اینکه هر یک از طلاب حاضر در آموزش مجازی می‌تواند در هر یک از این انجمن‌های علمی وارد شود، اضافه کرد: با توجه به اینکه نرم‌افزار سامانه آموزش مجازی حوزه‌های علمیه خواهران با محوریت آموزشی تهیه شده است و فعلا واجد قابلیت‌های پژوهشی نیست، به دنبال ایجاد فضاهایی برای انجام فعالیت‌های پژوهشی بوده‌ایم.

مدیر آموزش‌های غیرحضوری حوزه‌های علمیه خواهران انجمن‌های علمی را یکی از فرصت‌های به دست آمده برای انجام فعالیت‌های علمی در سامانه آموزش مجازی برشمرد و ادامه داد: در این انجمن‌ها اساتید کمک می‌کنند تا طلاب کارهای علمی ارائه کنند.

وی افزود: در انجمن‌ها سوالات احتمالی، مطالب علمی مرتبط با دروس هر رشته، نقد بر متون آموزشی، معرفی متون مرتبط و تازه های نشر، مطالب روز مرتبط و ... توسط طلاب و یا اساتید مطرح می‌شود که باعث می‌گردد طلاب بر حول موضوع به تتبع و تحقیق بپردازند و دستاوردهای علمی- پژوهشی خود را در معرض استفاده دیگران قرار دهند.

حجت‌الاسلام حق‌پرست یادآور شد: در انجمن فنی نیز که دارای بخش‌های مختلف است، به سئوالات فنی طلاب پاسخ داده می‌شود.