اردبیل – خبرگزاری مهر: نشست ورزشکاران و جوانان منتخب استان اردبیل با وزیر ورزش و جوانان به منظور بررسی مشکلات جوانان و نیز ارتقای ورزش استان در مجتمع فدک اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل در این نشست با اشاره به توشعه شاخص های ورزشی این استان طی سالهای اخیر یادآور شد: اردبیل پیش از انقلاب تنها سه سالن ورزشی داشت که این میزان پس از پیروزی انقلاب به بیش از 237 سالن افزایش یافت.

احد پازاج با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب سرانه ورزشی استان نیز با وجود جمعیت کمتر از فعلی چهار صدم مترمربع بود، یادآور شد: این میزان در شرایط کنونی به 67 صدم مترمربع رسیده است.

وی احداث 109 پروژه از تعداد طرحهای اجرا شده و در دست اجرا را مصوبه سفرهای اول، دوم و سوم هیئت دولت به این استان دانست و تاکید کرد: سالن سرپوشیده رضازاده و استادیوم علی دایی و.. از جمله های پروژه های مهم ورزشی استان بود که طی سالهای اخیر به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان با اشاره به افزایش تعداد ورزشکاران، حضور در تیمهای ملی، مدال آوری از آوردگاه های آسیایی، جهانی و بویژه المپیک و پارالمپیک توسط ورزشکاران این استان متذکر شد: اردبیل با اعزام شش ورزشکار به بازیهای المپیک و پارالمپیک لندن دو طلا، یک نقره و سه مقام پنجمی کسب کرد که از این حیث در کشور رتبه اول است.

وی با بیان اینکه از مجموع 31 استان تنها 12 استان توانستند در این رقابتها مدال کسب کنند، تاکید کرد: در توسعه ورزش همگانی نیز اردبیل با جذب 30 درصد جمعیت امسال رتبه برتر کشور را کسب کرد.

اردبیل مورد بی مهری مسئولان ورزش کشور قرار گرفته است

رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه ای استان اردبیل نیز در این مراسم به نمایندگی از روسای هیئتهای ورزشی استان با انتقاد از بی مهری مسئولان ورزش کشور به ورزش اردبیل گفت: برغم ظرفیت ورزش این استان گره های بسیار در ورزش وجود دارد که نیازمند توجه است.

سرهنگ غلام عسگر کریمیان با اشاره به تفاوت معنی دار اعتبارات ورزشی استان با سایر استانها یادآور شد: این در حالی است که ورزش اردبیل در بازیهای اخیر آسیایی و المپیک و پارالمپیک نتایج درخشانی کسب کرده است.

وی عدم وجود مجمع اداری هیئتهای ورزشی، خوابگاه، کمپینگ تیمهای ملی، قوانین حمایتی، کمبود اعتبارات، پیش بینی نشدن اعتبارات برای راه اندازی پایگاه قهرمانی ورزش، کمبود فضاهای ورزشی مناسب با معیارهای استاندارد، لزوم تهیه و تجهیز امکانات هیئتها برای توسعه ورزش و... را از مشکلات ورزش این استان برشمرد.

رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه ای استان عنوان کرد: همچنین کم توجهی به مسایل فرهنگی و تربیتی، عدم حمایت از قهرمانان آسیب دیده ورزشی، عدم وجود اسپانسر به دلیل فاقد صنایع مهم و... از دیگر مشکلاتی است که گریبانگیر ورزش اردبیل است.

وی با بیان اینکه بانوان نیز نیمی از جامعه جمعیتی را تشکیل می دهند، تاکید کرد: اما حوزه ورزش این قشر نیز به جهت کمبود در زیرساختهای نرم افزاری و سخت افزاری با مشکل مواجه بوده و نیازمند توجه مسئولان ورزش کشور است.

کریمیان در عین حال با بیان اینکه برغم مشکلات ذکر شده اردبیل موفقیتهای چشمگیری در ورزش داشته است، ادامه داد: اردبیل استان برتر در رقابتهای جهانی و ملی است و اخیرا در ورزش همگانی نیز به عنوان اولویت اول سازمان رتبه برتر را کسب کرده است.