به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم محمودی عصر چهارشنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران در محل اداره کل فنی وحرفه ای استان سمنان اظهار داشت: انعقاد تفاهم نامه این اداره کل با شورای فنی استان به ظرفیت بخش خصوصی می افزاید.
وی با بیان اینکه دفتر فنی استانداری سمنان در قالب تفاهم نامه می تواند با انجمن های مختلف به منظور برگزاری دوره های آموزشی قرارداد منعقد کند، افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای این استان نیز نسبت به صدور گواهینامه معتبر برای شرکت کنندگانی که موفق به قبولی در آزمون شوند اقدام می کند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان با اشاره به تاکید استاندار مبنی بر یکپارچه سازی آموزش های مهارتی گفت: استاندار تاکید دارد که تمام دستگاه هایی که در این استان آموزش های مهارتی ارائه می دهند با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قرارداد آموزشی منعقد کنند.
محمودی گفت: به منظور آغاز همکاری با دفتر فنی استانداری سمنان و طبق اعلام آنها و به دلیل حساسیت این موضوع ابتدا دوره نصب آسانسور برگزار می شود.
وی با بیان اینکه بیش از یک هزار نفر از مدد جویان کمیته امداد امام خمینی در استان سمنان تحت پوشش آموزش های مهارتی قرار گرفتند ابراز امیدواری کرد: در آینده پیشنهاد برگزاری دوره های آموزشی جدید و منطبق با نیاز بازار کار از سوی شورای فنی استانداری مطرح شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: در 10 ماهه نخست امسال 109هزار و270 نفر ساعت در قالب تفاهم نامه ای با کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان سمنان آموزش دیدند.
وی اظهار داشت: در این دوره ها که توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در قالب تفاهم نامه برگزار شده یک هزارو66 نفر شرکت کرده اند.
محمودی افزود: دوره های برگزار شده در قالب این تفاهم نامه شامل پرورش دهندۀ گل محمدی، تولید کنندۀ ورمی کمپوست، پرورش دهندۀ گیاهان آپارتمانی، قارچ چین، شلوار دوز، مانتودوز، قالی باف تابلویی، پرورش دهندۀ قارچ صدفی، کیف دوز، پرورش دهندۀ قارچ دکمه ای، پرندگان زینتی، پیراهن دوز مردانه، چادر شب باف، گلیم باف درجه 2 و قالی بافی درجه 1 و 2 و ... بوده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: نحوه آموزش این دوره ها به صورت آموزش در مراکز ثابت و پایگاه های روستایی در قالب انعقاد قرارداد ماده 17، آموزش مدد جویان در قالب برنامۀ آموزشی مرکز به صورت رایگان، آموزش مددجویان در قالب استاد شاگردی، آموزش مددجویان در قالب انعقاد قرارداد با آموزشگاه های آزاد و آموزش های کوتاه مدت در مراکز سطح استان بوده است.
وی از اجرای طرح بازار تا بازار توسط این اداره کل در دوره های مهارت آموزی کمیته امداد خبر داد و گفت: در این طرح کارآموز از زمان خرید مواد مصرفی تا تولید و فروش کالا همراه طرح است و به طور کامل با روند تولید یک کالا از زمان خرید تا رسیدن به بازار مصرف آشنایی پیدا می کند.
محمودی افزود: طرح نیاز بازار کار طرح دیگری است که می تواند در کمیته امداد اجرایی شود و روند آن به صورت آموزش مهارت، شرکت تعاونی یا اشتغال، تولید و فروش است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: کمیته امداد از بهترین گزینه هایی است که می توان آموزش های فنی و حرفه ای را به صورت هدفدار و منظم که منتهی به ایجاد اشتغال شود، در آن اجرایی کند.
وی افزود: آموزش های گروهی در کمیته امداد باید تداوم یابد که برای این منظور می توان از مراکز شبانه روزی فنی و حرفه ای نیز استفاده کرد.
محمودی بیان کرد: به منظور آموزش دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد همچنین می توانیم طرح هر آموزشگاه یک کارگاه را اجرایی کنیم که بسیار موثر خواهد بود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان در خاتمه گفت: مرکز میامی و بیارجمند در اجرای این تفاهم نامه بهترین عملکرد را در بین مراکز آموزش فنی و حرفه ای دارا هستند.