به گزارش خبرنگار مهر ،عبدالرضا کردی ظهر یکشنبه در همايش تحكيم بنيان خانواده در مجتمع بوعلي سينا همدان با بیان اینکه براي تغذيه خانواده گاهي افراط رخ می دهد، گفت: اما براي تغذيه معنوي خانواده ملاحظات لازم را نداريم.
وي با تاکید بر اینکه مادر مي تواند به انسان هويت ببخشد، عنوان كرد: جامعه اي كه مادران در آن عاشق وظيفه خود نباشند آن جامعه رستگار نخواهد شد.
وي گفت: در داستان ها حماسي جهان هيچ قهرماني را بدون مادرش نمي بينيد و حال دنیا مي خواهد منظر معنوی را از مادران ايراني گرفته و به آنان منظر مادي معرفي كند.
وي با اشاره به اينكه نيازهاي خانواده ها را بايد براساس عزت مندي پايه ريزي کرد، بيان كرد: براي كاركردهاي مادر در خانواده هيچ جايگزيني نيست وشرط عزت زن نيزحفظ جايگاه او در جامعه است.
وي اضافه كرد: بايد فرهنگ تشكر كردن از يكديگر به عنوان يك كار تربيتي در خانواده ها در نظر گرفته شود.
در مدارس آموزش سواد خانوادگي در نظر گرفته نشده است
وي با تاكيد براينكه در مدارس آموزش سواد خانوادگي در نظر گرفته نشده است، اظهار داشت: سن كم فرزندان نبايد مانع مسئولیت پذیری آنان شود.
وي با اشاره به اينكه نحوه تربيت فرزند بر شخصيت او تاثير گذار است، بيان كرد: مادراني كه فقط دنبال تامين مادي فرزندان خود هستند، افرادی که در آينده طلبكار جامعه هستند و كم تر به خود سختي مي دهند و به دنبال رفاه طلبي هستند را تربیت می کنند.
كردي گفت: فرزنداني كه نمي توانند رابطه خود را با ديگران تنظيم كنند در آينده افرادي مغرور و وسواس خواهند بود و براي كارهايشان بر ديگران منت خواهند گذاشت.
وي با اشاره به اينكه افرادي كه مادرشان رويه معنوي در زندگي پيش نگرفته باشند داري نفس مطمئنه كمتري هستند، اظهار داشت: اين گروه از افراد اضطراب را در جامعه ايجاد مي كنند و بخشي از آسيب هاي اجتماعي نیز متوجه اين طيف از جامعه است.
معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده ایران عنوان كرد: دختري كه معنوي تربيت شده باشد در دعواهاي زندگي مشترك راهكار تعامل را پيش خواهد گرفت و دختراني كه خلاف اين رويه تربيت شده باشند در دادگاه هاي طلاق دیده می شوند كه با كمترين بحث با همسرشان از وی درخواست طلاق مي كنند.
وي با اشاره به اينكه در گذشته مردم از گرسنگي شكوه نمي كردند اما از حرف نزدن نالان بودند، ادامه داد: اكنون ساندويچ ها به نيم متر رسيده اما حوصله اي براي صحبت كردن وجود ندارد.
شادي های جامعه مسموم شده است
وي اظهار داشت: شادي هاي جامعه مسموم شده و غريبه هايي كه نيت خيري براي مردم ندارند به فرزندانمان از ما نزديكترشده اند.
كردي كه عمل صالح در خانواده را در مهرباني كردن برمي شمرد، اظهار داشت: اكثر جوامع آباد وساخته شدنشان از خانه ها شروع شده واكنون بچه هاي ما ياغي گري خود را از خانواده آغاز كرده اند.
وي با بیان اینکه بايد تكاليف خود را در خانه تعريف كنيم، عنوان كرد: آنقدر كه مظاهر شيطان گرايي در خانه ها وجود دارد مظاهر معنوي كمتر ديده مي شود.
وي از فراگير شدن عمل بيني در بين زنان كشور انتقاد كرد و ادامه داد: هيچ جراح بيني در كشور وجود ندارد كه خود بيني اش را عمل كرده باشد اما آنان همه را به اين كار تشويق مي كنند.
معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده ایران با تاكيد براينكه در برخي نقاط كشور انقدركه خدمات براي زيبايي به انواع متخلف ارائه ميشود خدمات معرفت جويي ودانش براي خانواده وجود ندارد، اظهار داشت: در مقابل تغييرات در دكور خانه ها بايد به دنبال ياد گرفتن و دانش نيز بود كه اين خود الگوي ايراني - اسلامي پيشرفت است.