حسن اکبری لایق- مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این صندلی با استفاده از یک مخزن آب و با بهره گیری از روش گرمادرمانی زمینههای بهبود افراد مبتلا به دیسک کمر را فراهم میکند، گفت: مکانیزم به کار رفته در این صندلی طبی و ارگونومی آن موجب بهبود بیماران در 2 ماه میشود.
وی با تاکید بر اینکه این صندلی برای افراد مبتلا به دیسکهای کمر مزمن که نیاز به عمل جراحی دارد، کاربرد ندارد، اظهار داشت: در زیر این صندلی مخزن آبی است که توسط المنتهایی موجب گرم شدن صندلی میشود. علاوه بر این کیسهای بر روی این صندلی نصب شده است که گودی کمر فرد را بر اساس فرم و ساختار بدن فرد پر میکند.
اکبری، میزان گرمای این صندلی را تا 100 درجه سانتیگراد ذکر کرد و یادآور شد: طبق نظر کارشناسان میزان دمای مورد نیاز برای درمان دیسک کمر 60 درجه سانتیگراد است.
این محقق به نتایج آزمایشهای انجام شده بر روی این صندلی اشاره کرد و گفت: آزمایشهای ما نشان داد که تا 80 درصد از موارد مراجعه شده با استفاده از این صندلی طبی درمان شدند.
وی به دو ابداع دیگر در زمینه درمان دیسک اشاره کرد و یادآور شد: در این تحقیقات علاوه بر صندلی طبی درمان دیسک کمر، موفق به طراحی و ساخت کمربندطبی دیسک کمر و گردنبند طبی درمان دیسک کمر شدیم.
این محقق از صادرات این محصولات فناورانه خبر داد و ادامه داد: با حمایت سازمان منطقه آزاد قشم موفق شدیم این سه محصول را به کشورهای رومانی، لهستان، کرواسی و ترکیه صادرات کنیم.