اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در نامه ای به رئیس سازمان صداوسیما با تاکید بر اینکه برخی برنامه های صدا و سیما در آستانه انتخابات آتی، محلی برای عرض اندام تنها برخی چهره های سیاسی شده آورده است: اکنون با توجه به هشدار صریح و قانونی دبیر شورای نگهبان قانون اساسی حضور افراد و چهره های انتخاباتی در راهروی برنامه های سیما و بلافاصله در برنامه های نوروزی چه معنایی دارد؟

به گزارش خبرگزاری مهر؛ متن نامه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل به عزت الله ضرغامی به این شرح است:

جناب آقای مهندس عزت الله ضرغامی
رئیس محترم سازمان صداوسیما

سلام علیکم
 آزمون انتخابات دهم ریاست جمهوری با سربلندی ملت ایران با مشارکت 85 درصدی آغاز شد و در شرایطی که قشر نخبگانی تا 8 ماه در غبار فتنه دست و پا می‌زند، مجددا با حضور ملت ایران در نهم دی‌ماه همان سال به پایان رسید و از سویی دیگر انتخابات مجلس نهم نیز با مشارکت گسترده و بی نظیر مردم حماسه ای دیگر خلق کرد.

اما وقایعی که پس از انتخابات سال 88 رخ داد ماحاصل دور شدن از شاخص‌هایی بود که دقائق آن برگرفته از منظومه فکری حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری بود و در آن زمان تنها یادآوری و بازنشر این گفتمان می‌توانست به رفع غبار فتنه کمک کند.

در آن ایام که تفسیرهای گوناگونی از خط امام و رهبری به تعبیرهای شخصی انجام می‌شد، معاونت سیاسی صدا و سیمای تحت مدیریت حضرتعالی توانست با ساخت و پخش برنامه هایی به باز نشر گفتمان امام بپردازد و چنین اقدامی به بصیرت افزایی منجر شد.

امامی که در ایام سازندگی و اصلاحات به موزه تاریخ سپرده شده بود، در این ایام از تاریک خانه آرشیو صداوسیما بیرون آمد و با تشخیص صحیح مسئولان صداوسیما و ساخت برنامه‌های شاخص محور و گفتمانی مبنی بر انگاره‌های انقلاب اسلامی و منظومه فکری بنیانگذارش قطار خارج شده از ریل انقلاب را به مسیر اصلی خود برگرداند.

برادر گرامی
اکنون در آستانه اولین انتخابات ریاست جمهوری پس از انتخابات سال 88 ما دانشجویان نگران کم رنگ شدن و بلکه نگران حذف برنامه‌های شاخص محور مبتنی بر انگاره‌های امام خمینی(ره) از صداوسیما هستیم.

با مشخص شدن کاندیداهای بالقوه انتخابات، کاندیداهای ریاست جمهوری خود را برای محک مردم آماده می کنند و اولین برنامه‌ها نیز از سوی صداوسیما آغاز بکار کرده است.

اما در حالی که هنوز چند ماه تا انتخابات فرصت باقی مانده است، برخی برنامه های صدا و سیما محلی برای عرض اندام تنها برخی چهره های سیاسی شده است که این افراد با خود از کاندیداهای انتخابات هستند و یا در نهایت اندوخته سیاسی خود را خرج کاندیدای واحدی خواهند کرد.

اکنون با توجه به هشدار صریح و قانونی آیت الله جنتی به عنوان دبیر شورای نگهبان قانون اساسی حضور افراد و چهره های انتخاباتی در راهروی برنامه های سیما و بلافاصله در برنامه های نوروزی چه معنایی دارد؟

آنچه به عنوان آناتومی جریان‌های سیاسی در انتخابات در یکی از پربیننده‌ترین برنامه‌های سیما نیز پخش شد آن چیزی نبود که به صورت عادلانه به تمام ظرفیت‌های گروه‌های موجود درون جبهه انقلاب بپردازد.

آقای ضرغامی
در این شرایط که تمام دشمنان انقلاب اسلامی در جستجوی یافتن نقطه‌ای برای ضربه زدن به ملت ایران هستند به نظر می‌رسد، مشارکت حداکثری ملت ایران در انتخابات مجلس پاسخ کوبنده‌ای به تمام بدخواهان این نظام و ملت باشد اما آنچه این روزها مبتلا به برنامه‌های صداوسیما شده است نه تنها کمکی به مشارکت گسترده نمی‌کند بلکه عملا در جهت حذف ظرفیت‌های موجود برای تحقق این مطلب گام بر می‌دارد.

برادر ارجمند، جناب آقای ضرغامی
اولین پارامتر ایجاد مشارکت اکثر آحاد ملت ایران در انتخابات این است که هر جریانی که در دایره نظام اسلامی و در چهارچوب قانون فعالیت می‌کند و به ویژه نیروهای انقلاب اسلامی بتوانند در فضایی منطقی، آزاد و شفاف حرف‌های خود را بگویند و هیچ جریانی حق ندارد جریان دیگری را از این حق منع کند و این شاخصه و وجه بارز و فاخر جمهوری اسلامی و نظام مردم سالاری دینی است که گروه‌ها بتوانند حرف‌های خود را آزادانه بگویند.

صداوسیما باید با در اختیار دادن فرصت‌های برابر و یکسان به تمام گروه‌های حاضر در دایره انقلاب اسلامی باعث تجلی و تبلور تمام ظرفیت‌های این گروه‌ها به نفع نظام جمهوری اسلامی ایران شود که در غیر این صورت ما نگران صلب اعتماد و افت مخاطب حداکثری از صداوسیما به جای مشارکت حداکثری در انتخابات هستیم.

البته ما اعتقاد داریم فضای انتخابات جایی نیست که معاندین و معارضین و کسانی که اصل نظام و گفتمان انقلاب اسلامی را قبول ندارند بیایند و حرف‌های ساختارشکنانه خود را مطرح کنند اما نگرانی ما در داخل نیروهای انقلاب است که بایستی آزادانه اجازه حرف زدن و ظهور و بروز داشته باشند که در غیر این صورت ما نگران آزادی بیان و یا مصادره فضای رسانه ای کشور به نفع جریانی خاص هستیم.

برادر عزیز
باور دارید که مهمترین آیتم ایجاد مشارکت گسترده رسانه‌ها هستند؟ اگر این طور است پس رسانه‌ها بایستی اطلاع رسانی دقیق، شفاف صادقانه و اخلاقی را سرلوحه کار خود قرار دهند و صلاح نظام را در پای وابستگی‌های جریانی ذبح نسازند. رسانه‌هایی که خلاف این منش رفتار می‌کنند و نیروهای انقلاب را سانسور می‌کنند چه بخواهند و چه نخواهند آب به آسیاب دشمن می‌ریزند و ما در اینجا هشدار می‌دهیم که در این مقطع زمانی که همه آحاد ملت در آزمونی بزرگ قرار گرفته‌اند، رسانه‌ها از قافله پیشتازی مردم عقب نیافتند.