ملایر- خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه ملایر از اخذ مجوز هشت رشته دکترا برای پژوهشکده انگور ملایر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن امانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در ملایر با اشاره به اهمیت تولیدات انگور و مشتقات این محصول در کشور، اظهار داشت: در نقاط مختلف کشور به تناسب مقتضیات زمانی و مکانی درباره تنوع محصولات، کیفیت و برداشت انگور باید اقدام و بهترین عملکرد در این زمینه ارائه شود.

وی گفت: هدف پژوهشکده انگور یافتن راه‌های سریع و آسان برای تولید انگور و کشمش سالم و منطبق با استانداردهای جهانی است.

وی بیان کرد: باید پژوهشکده به مردم کمک کند و پژوهشکده انگور و کشمش نیز باید در بالا بردن کمیت و کیفیت انگور و کشمش کشاورزان اثرگذار باشد.

امانی ابراز کرد: سال گذشته نخستین پژوهشکده انگور و کشمش ملایر با اعتبار 500 میلیون ریال از سوی وزارت علوم فعال شد.

وی افزود: این پژوهشکده در چهار محور خاص زراعت و پژوهش خاک، دستکاری ژنتیکی، برداشت و نگهداری محصول و مسائل اقتصادی انگور و کشمش فعالیت خود را شروع کرد.

امانی بیان کرد:پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر در زمینی به مساحت دو هزار و 500 متر مربع و با اعتباری بالغ بر شش میلیارد ریال کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن در سال گذشته شروع شد و امروز به پیشرفتهای خوبی دست یافته است.

 وی از ردیف بودجه مستقل برای این پژوهشکده خبر داد و افزود: امسال دانشگاه ملایر دو ردیف بودجه دارد که یک ردیف مستقل مربوط به پژوهشکده انگور است.

رئیس دانشگاه ملایردر ادامه از اخذ مجوز هشت رشته دکترا برای این پژوهشکده خبر داد.

وی بیان کرد: این رشته ها شامل آب و هوا شناسی و کشاورزی،مخاطرات محیطی، آلودگی محیط زیست، بیوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، فیژولوژی گیاهان زراعی و میوه کاری است.

امانی گفت: در هر رشته سه نفر در دوره دکترا جذب خواهد شد.

رئیس دانشگاه ملایر عنوان کرد:جذب دانشجویان دوره دکترا در  این هشت رشته از سال تحصیلی 92-93 خواهد بود.

وی در ادامه از مجوز ساخت 10 هزار متر دیگر برای فضای فیزیکی پژوهشکده انگورو کشمش در ملایر خبر داد.

امانی از برگزاری دومین همایش ملی انگور و کشمش ملایر در شهریور ماه خبر داد و گفت: در این همایش نیز صاحب نظران مقالات خود را در خصوص نوآوری های جدید انگورو کشمش ارائه می دهند.

 

برچسب‌ها