روح الله حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به شهادت آیت الله بهشتی و هفته قوه قضائیه، اظهار داشت: شهید مظلوم دکتر بهشتی، در واقع معمار قوه قضائیه بود چراکه ایشان نظام قضایی آلوده و فاسد دوران رژیم ستمشاهی را با همتی که ناشی از آشنایی دقیق با جریانات گوناگون و مکاتب قضایی جهان بود و نیز تفکر خلاق مبتنی بر اجتهاد دینی و ارتباط وسیع ایشان با امام راحل(ره)، تغییر داد و پایه های نظام عدالت محور قوه قضائیه را برقرار کرد.
وی در زمینه چگونگی فعالیت دادسرای ملارد، گفت: دادسرای ملارد از آذرماه سال 90 با دو قاضی آغاز بکار کرد، اما با توجه به جمعیت 300 هزار نفری شهرستان و حجم بالای پرونده ها، نیاز به نیروی بیشتری بود که با تلاشهای صورت گرفته هم اکنون دادسرای ملارد دارای هفت قاضی، دو بازپرس، سه دادیار، یک دادستان و یک معاون دادستان در حال فعالیت است و همچنان نیز به دنبال افزایش چارت سازمانی در این نهاد قضایی هستیم.
رسیدگی به 3650 پرونده قضایی در داسرای ملارد طی سالجاری
این مسئول به ارائه آماری از عملکرد داستانی طی سال گذشته پرداخت و عنوان کرد: طی سال گذشته، 17 هزار و 700 پرونده به دادستانی شهریار ارجاع داده شد که از این تعداد 17 هزار و 404 پرونده مورد بررسی قرار گرفت و مختومه شد.
دادستان ملارد ادامه داد: از ابتدای سالجاری نیز سه هزار و 968 فقره پرونده به این نهاد ارجاع شد که سه هزار و 650 مورد از آنها پس از رسیدگی قضاییو طی مراحل نهایی مختومه شد، در حال حاضر نیز دو هزار پرونده در دست بررسی قرار دارد.
برخورد قاطع با اراذل و اوباش، اولویت اول داستانی ملارد در سالجاری
حسین زاده در بخش دیگری از سخنان خود به اولویتهای دادستانی در سالجاری اشاره کرد و گفت: یکی از اولویتهای دادستانی ملارد در سالجاری، مبارزه جدی با اشرار و اراذل و اوباش شهرستان است که در همین زمینه طی چند ماه گذشته با تشدید برخورد با این افراد، چندین نفر دستگیر و روانه زندان شده اند.
این مسئول بیان کرد: وجود اشرار و جولان اراذل و اوباش در منطقه، یکی از دغدغه های اصلی مردم و مسئولان است که به همین جهت برخورد با این افراد در دستور کار دادستانی قرار گرفت، همچنین به منظور کنترل و نظارت بیشتر بر این افراد، طرح شناسنامه دار کردن مجرمین حرفه ای و اشرار ملارد در آینده ای نزدیک به اجرا در خواهد آمد.
مجرمین حرفه ای و اشرار تحت کنترل قرار می گیرند
وی افزود: مراحل مطالعاتی و تحقیقاتی این طرح از سال گذشته آغاز شد و طی جلسات برگزار شده، مسائل و موضوعات مربوطه مورد بحث و تبادل نظر میان دستگاه قضائی و نیروی انتظامی شهرستان قرار گرفت.
دادستان ملادر هدف از اجرای طرح مذکور را کنترل و نظارت بیشتر بر اشرار، فروشندگان و توزیع کنندگان خرد و کلان مواد مخدر، مجرمین حرفه ای، مرتکبین به جرائم منافی عفت، جرائم خشن و ارذل و اوباشی که با مزاحمت برای شهروندان نظم جامعه را مختل می کنند، دانست.