به گزارش خبرگزاری مهر، نشست فرآیند اجرایی برنامه جامع توسعه امور زنان در مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با حضور تعدادی از معاونان مرکز، نمایندگانی از مجلس و معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری و برخی از مشاوران امور زنان دستگاهها برگزار شد.
در این نشست که مریم مجتهدزاد رئیس مرکز امور زنان نیز حضور داشت، مرضیه طالب مشاور برنامه ریزی، آمار و فناوری اطلاعات مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز به تبیین نحوه اجرایی سازی ماده 230 پرداخت.
وی ضمن با اهمیت برشمردن ماده 230 و اقدامات کارشناسانه متعددی که طی جلسات مشورتی و با حضور افراد و شخصیتهای خبره و با صلاحیت در حوزه زنان و خانواده صورت پذیرفته است،گفت: مرکز امور زنان و خانواده متولی تدوین، راهبری و هدایت این ماده واحده و سندهای چهاردهگانه آن است و دستگاهها اجرا سازی آن را به شکل فراگیر بر عهده خواهند داشت.
طالب با اشاره به تصویب اختصاص یک درصد بودجه همه دستگاهها ( به جز فصل 1و6) به حوزه زنان و خانواده از مشاوران این حوزه خواست با تنظیم کمیتههای تخصصی مرتبط و ارائه راهکارهای عملیاتی و هدایت این بودجه به تحقق اهداف ماده 230 یاری رسانند.
وی با بیان اینکه از میان دستگاهها نمایندگان 5 وزارتخانه کشور، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای این نشست دعوت شده اند؛ دلیل این اولویت را حجم بالای ارتباطی این دستگاهها با زنان و خانواده دانست و ابراز امیدواری کرد: با شروع فرآیند اجرایی و به شکل تدریجی و با توجه به تجربهها و دستاورهای حاصل شده، موضوع کار به همه دستگاهها در سطح کلان کشوری تسری خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه بخش پایش و ارزیابی یکی از مهمترین بخشهای این فرآیند است؛ گفت: شاخصهای عملکردی در بازه زمانی مشخص آمارها با کمک مرکز رصد خانواده که اخیرا در مرکز امور زنان و خانواده آغاز به کارکرده است؛ مورد سنجش قرار خواهد گرفت و با توجه به وضعیت موجود و اهداف در نظر گرفته شده میتوان در صدد تحقق برنامهها و سپس با تکنیکهایی تحقق راهبرد را ارزیابی کرد.
طالب در پایان خواستار تشکیل کارگروهها در اسرع وقت شد و گفت: در جلسات آینده که به پیشنهاد حاضران به طور متناوب در همه دستگاههای مختلف برگزار خواهد شد، کارها دنبال شود.