اردبیل – خبرگزاری مهر: مسئول فرهنگي بانوان تبليغات اسلامي استان اردبيل گفت: مرحله دوم طرح ساماندهي مبلغات سنتي در اردبيل اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سارا حقي بعد از ظهر پنجشنبه آئین اختتامیه اجرای این طرح در اردبیل اضافه کرد: در راستاي ايجاد زمينه براي ارتقاء سطح کيفي جلسات مذهبي بانوان و رفع آسيب هاي احتمالي از اين جلسات، مرحله دوم این طرح در اردبيل اجرا شد.

وي یادآور شد: با اجرای این طرح 70 نفر از مبلغات سنتي شهر اردبيل شناسایي و براي ثبت نام و ساماندهي و شرکت در دوره هاي آموزشي ويژه مبلغات سنتي معرفي شدند.

مسئول فرهنگي بانوان تبليغات اسلامي استان تصریح کرد اين طرح از اول تیرماه جاری تا به مدت 10 روز در استان اردبيل اجرا شد.

وی به اهميت برگزاري جلسات مذهبي با حضور مبلغات آگاه و توانا در مناطق مختلف اشاره کرد و افزود: با توجه به برگزاري جلسات روزانه و هفتگي بانوان در قالب برنامه‌هاي قرآني و پاسخگوئي به احکام و سئوالات ديني، مبلغات سنتي که در اين جلسات به فعاليت مي پردازند بايد از آگاهي و معلومات ديني کافي برخوردار بوده تا مخاطبان را به روش صحيح و با مطالب مستند راهنمایي کنند.

استاد حوزه علميه خواهران الزهراء (س) اردبيل نیز در این جلسه مبلغات سنتي را راهنماي قشر عظيمي از بانوان در فراگيري مسائل ديني عنوان کرد و بر ضرورت توسعه آموزش هاي تخصصي ويژه اين گروه فعال تبليغي تاکيد کرد.

صادقه اعتماد با اشاره به اهميت توسعه آموزش هاي ديني در بين فعالان تبليغي، به روز رساني اطلاعات مبلغات را لازمه بهره مندي شبکه تبليغي از تازه ترين روش هاي تبليغ در بين اقشار مختلف بانوان عنوان کرد.

وي با بيان اينکه مبلغات سنتي راهنماي قشر عظيمي از بانوان در فراگيري مسائل ديني هستند، متذکر شد: مبلغان ديني به همان اندازه كه نياز به تزكيه، صداقت در ايمان، عمل و رفتار و... اطلاعات دقيق روان شناختي و علمي براي تاثير گذاري بر مخاطبان هستند، که در صورت مجهز بودن به اين اطلاعات مي توانند در امر تبليغ دين موفق بوده و افراد بساري را به سمت تعاليم ديني و احکام اسلامي جذب کنند.

اعتماد افزود: يک مبلغه موفق قبل از هر اقدام تبليغي بايد اخلاق تبليغي داشته و به زيور ادب و تهذيب نفساني آراسته باشد زيرا نور علم، اول بايد اندرون وجود مبلغ را منور كند آنگاه تابش آن ديگران را از ظلمت برهاند.