سیروس نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عشایراستان تهران در 154 سامان عرفی مناطق قشلاقی در هشت شهرستان تهران،دماوند،ورامین،پاکدشت،پیشوا،ری، ملارد و شهریار مستقر می شوند.
وی افزود: عشایراستان تهران با حدود سه هزار خانوار، دارای 600 هزار واحد دامی هستند که حدود 100 روز از سال را به دلیل نزدیکی به مراتع و برای تغذیه و تعلیف دام در چادر و در مناطق ییلاقی شهرستان های شمیرانات، دماوند و فیروزکوه مستقر می شوند.
مدیرکل امور عشایر استان تهران عنوان کرد: مدیریت امور عشایر استان تهران در سال جاری به عشایر کوچنده خدماتی نظیر آبرسانی سیار، توزیع سوخت فسیلی، توزیع آرد، مرمت ایل راه های عشایر و سایر خدمات ارایه کرد و با سایر دستگاه های اجرایی از قبیل اداره کل بهداشت و درمان، نیروی انتظامی،اداره کل راه و شهرسازی، منابع طبیعی و محیط زیست هماهنگی لازم انجام شده است.
نصیری افزود: امسال هم در مناطق ییلاقی برای تامین روشنایی معابر و بهداشت عشایر سامانه های انرژی های خورشیدی راه اندازی شد.
این مسئول با بیان اینکه بازگشت عشایر از مناطق ییلاقی مستلزم عبور دام عشایر از مناطق میان بند است،گفت: در سنوات اخیر این منطقه دچار تصرف،تعرض و انسداد شد که در این خصوص با سازمان آب منطقه ای در خصوص گذر عشایر از مجاورت سد ماملو با اداره کل راه و شهرسازی استان بابت ایجاد پل برای گذر از بزرگراه پردیس به تفاهم رسیده ایم.
عشایر استان تهران در حال کوچ از مناطق ییلاقی به مناطق قشلاقی استان تهران هستند و کوچ پاییزه عشایر تا پایان شهریور ادامه دارد.