ابوالقاسم صباغی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اینکه تعداد نقاط حادثه خیز در پاسخ به این سوال که تعداد نقاط حادثه خیر سمیرم چه تعداد است اظهار داشت: درحالیکه طول جاده های شهرستان سمیرم 760 کیلومتر است طول جاده های همسنگ این شهرستان به یک هزار و 992 کیلومتر می رسد.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سمیرم افزود: جاده های همسنگ شهرستان سمیرم 105 روستا را در بخش مرکزی پادنا دناکوه و وردشت شامل می شود.
این مسئول با بیان اینکه تعداد نقاط حادثه خیز فعلی در شهرستان سمیرم 35 نقطه است اذعان داشت: اعتبار لازم برای اصلاح هر نقطه حادثه خیز بین 50 تا 500 میلیون تومان متغیر است.
وی تصریح کرد: در سنوات قبل پنج نقطه حادثه خیز در محورهای پیچ چشمه رشته ، ورودی شهر حنا، ورودی شهر کمه ،محور بروجن در گردنه دبه و قسمتی از محور دشت بال اصلاح شد.
وی بیان داشت: در حال حاضر 80 درصد رانندگان جاده ای از کمربند ایمنی استفاده می کنند ولی فقدان توجه به علائم رانندگی در شش ماه گذشته به فوت شش فقره تصادف انجامید.
صباغی تاکید کرد: با توجه به عوامل علمی موثر بر حوادث جاده ای کشوری 70 درصد علل تصادفات در سطح کشور عوامل انسانی و یازده درصد عوامل جاده ای و 19 درصد نیز مربوط به وسایل نقلیه است.
این مسئول با تاکید بر اینکه عملیات جاده سازی در شهرستان سمیرم بر مبنای اهمیت راهها و اولویت بندی های اجرائی و میزان اعتبارات است تصریح کرد: مهمترین محورهای شهرستان سمیرم محور سمیرم حنا و سمیرم یاسوج و سمیرم شهرضا است.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سمیرم ادامه داد: هرگونه اقدام در مسیر سمیرم به سمت شیراز به اعتبارات کلان نیاز دارد.
وی بیان داشت: در صورت تهیه برنامه مدون حداقل هشت ساله اداره راه و شهرسازی شهرستان سمیرم در این مسیر برنامه ریزی خواهد کرد.