یاسوج – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: 30 درصد واحدهای تولیدی معادل ۲۲۱ واحد صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد راکد و یا نیمه فعال هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده بعدازظهر یکشنبه در کارگروه تعیین تکلیف واحدهای صنعتی راکد کهگیلویه و بویراحمد افزود: 735 پروانه صنعتی در استان صادر شده که تنها 70 درصد از این واحدها فعال هستند.

وی بیان داشت: 35 درصد واحد توليدي غيرفعال در شهرستانهای باشت و گچساران هستند.

دیودیده، عمده مشکلات واحدهای راکد استان را کمبود نقدینگی، عدم تامین سرمایه در گردش، تامین مواد اولیه، مشکلات مدیریتی و فقدان تکنولوژی های و فناوری روز دانست و اظهار داشت: باید مشکلات این واحدها شناسایی و نوع آسیب آن مورد بررسی قرار گیرد و بر اساس نوع مشکل راهکارهای لازم ارئه شود.

وی رویکرد دولت جدید را بهبود فضای کسب و کار و شناسایی و به فعلیت در آوردن ظرفیت های خالی در بهش تولید عنوان کرد و گفت: تحقق این هدف بدون رفع مشکلات واحدهای تولیدی میسر نیست.

                                       

دیودیده تصریح کرد: بخشی از این واحدها بخاطر منسوخ شدن تکنولوژی و فقدان استاندارهای لازم نیازمند تغییرات اساسی هستند و مابقی واحدهای مشکل دار با اتخاذ تصمیمات لازم و فراهم شدن بستر مناسب به عرصه تولید باز خواهند گشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، واحدهاي توليدي و صنعتي شامل مواد شيميايي، ساخت درب و پنجره و ظروف يكبار مصرف را جزو واحدهاي مشكل دار كهگيلويه و بويراحمد اعلام كرد و گفت: اين واحدها از وضعيت قابل قبولي برخوردار نيستند كه بايد مشكلات آنها برطرف شود.

دیودیده افزود: طی یک سال اخیر بالغ بر 20 واحد صنعتی راکد استان همانند شرکت ماشین سازی پارس گچساران و تولید آرد کارخانه آرد و نشاسته یاسوج با تلاش سازمان صنعت و معدن، سرمایه گذاران و سایر دستگاههای متولی به عرصه تولید بازگشته اند و امید است این روند به صورت مستمر ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست مشکلات 20 واحد صنعتی راکد و نیمه فعال استان مورد بررسی قرار گرفت.

برچسب‌ها