به گزارش خبرنگار مهر از اهواز، عبدالرضا رحمانی فضلی عصردوشنبه در مراسم تودیع و معارفه استاندار خوزستان اظهار کرد: وقتی دولتها عوض می شوند رویکرد و نظرها در جهت خدمت به مردم و از سوی خود مردم برای دولت جدید مشخص می شود و مردم برای ایجاد تغییرات جدید انتظار تغییر در سطح مدیران را دارند. این تغییرات به معنای ضعف و ناکارآمدی مدیران سابق نیست بلکه تفاوت و نوع نگاه است.
وی با تقدیر از زحمات سید جعفر حجازی استاندار سابق خوزستان عنوان کرد: حجازی را به خوبی می شناسم و قصد استفاده از وی را در یکی از استانهای دیگر به عنوان استاندار داشتم که ایشان اعلام کردند قصد خارج شدن از استان خوزستان را ندارند و به دنبال تحصیل و انجام فعالیتهای علمی در خوزستان هستند.
رحمانی فضلی با اشاره به فرایند انتخاب استانداران در دولت تدبیر و امید افزود: عبدالحسن مقتدایی استاندار جدید خوزستان را بعد از مشورت با برخی نخبگان خوزستان از جمله نماینده ولی فقیه، نمایندگان خوزستان در مجلس و برخی دیگر از افراد انتخاب کردیم. البته به علت اینکه به حساسیت انتخاب استاندار در هر استان واقف هستم فرایند جدیدی برای انتخاب استانداران سراسر کشور تدوین کردیم که ابتدا فکر می کردیم که اینکار بسیار آسان است ولی هم اکنون با چالشهای جدی در این زمینه مواجه شده ایم.
وزیر کشور ادامه داد: برای خوزستان بعد از یک جمع بندی به آقای مقتدایی به عنوان استاندار رسیدیم که البته ایشان از پذیرش این سمت خودداری کردند ولی بعد از اصرار ایشان قبول کردند به عنوان استاندار جدید مشغول به کار شوند. جا دارد از جاسم جادری رییس ستاد انتخاباتی رییس جمهور در استان خوزستان تشکر ویژه ای بکنم که در انتخاب استاندار جدید نقش خوبی ایفا کرد.
رحمانی فضلی با اشاره به جایگاه اعتدال در فعالیتهای دولت یازدهم گفت: اعتدال در همه حوزه ها به عنوان یک خط مشی کاربرد دارد و عموم مردم مساله اعتدال را قبول دارند. با اعتدال از افراطی گری و خشونت که همیشه از این دو لطمه خورده ایم فاصله می گیریم و انتظار ما از آقای مقتدایی این است که در اداره استان شعار اعتدال را سرلوحه همه فعالیتهای خود قرار دهد.
وی با اشاره به انتخاب همکاران استاندار جدید عنوان کرد: انتظار داریم مقتدایی با مشی اعتدال، ساقه اجرایی مفید، تجربه و پاکدامنی همکاران خود را انتخاب کند. برای دولت یازدهم مهم نیست از چه جناح و گروه سیاسی باشند بلکه مهم این است که آنها در خدمت مردم باشند. اصولا اصل در دولت برجابجایی مدیران نیست بلکه ابتدا باید عملکرد آنها ارزیابی شود.
وزیر کشور ضمن درخواست از استاندار جدید خوزستان به پیاده سازی کامل عدالت در خوزستان اظهار کرد: نزدیکترین و بهترین مسیر برای اجرای عدالت، رعایت قانون است و استاندار جدید باید به گونه ای عمل کند که مردم در پناه قانون احساس امنیت و آرامش کنند.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه از دهه 40 تا کنون اقتصاد ایران برمبنای نفت پایه گذاری شده است عنوان کرد: با وجود اینکه بعد از انقلاب تلاشهای بسیاری برای فاصله گرفتن از اقتصاد نفتی در کشور صورت گرفت ولی این گامها به ثمر نشست هم اکنون 150هزار میلیارد تومان هزینه های مستقیم و غیر مستقیم اداره کشور در یکسال است که اگر روزانه دو میلیون بشکه نفت صادر کنیم بازهم جوابگوی این مقدار هزینه نیست به همین دلیل باید راههای جدیدی برای کسب درآمد در کشور تعریف کنیم.
وزیر کشور با اشاره به اینکه بسته ها و منابع لازم در استان خوزستان برای فاصله گرفتن از اقتصاد نفتی مهیا است گفت که این استان ققنوس وار از دل خاکستر جنگ روئیده است و اکنونه باید از منابع خدادادی و بیشمار آن برای تقوییت اقتصاد ملی بهترین استفاده را کرد.گردش مالی این استان سالانه دوازده هزار میلیلارد تومان است که رقم بسیار بالایی است و می توان از طریق این مبلغ این استان را به توسعه و رشد و تعالی رساند.
رحمانی فضلی عنوان کرد:در خوزستان می توانیم که بهترین شکل ممکن سرمایه گذار خارجی جذب کنیم ولی لازمه اینکار اینست که چهره استانرا به صورت زیبا به دنیا معرفی کنیم. کشورهای غربی در فیلمهای خود چنان عمل می کنند که بیننده احساس می کند اینجا بهشت موعود است.در خوزستان نیز باید چنین اتفاقی بیفتد به جرات می گویم خوزستان می تواند علاوه بر توسعه و آبادی معین چهار استان دیگر کشور نیز باشد این موضوع را به عنوان رئیس سابق دیوان محاسبات کشور و با عدد و رقم می گوییم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ا اشاره به حساسیت رهبر انقلاب نسبت به استان خوزستان عنوان کرد: چندی پیش در خدمت رهبر انقلاب بودیم و ایشان در خصوص مدیریت در استان خوزستان سوالاتی فرمودند و من ضمن معرفی استاندار جدید به ایشان اعلام کردم که یکی از اهداف اصلی وزارت کشو اجرای پروژه بزرگ توسعه ای استان خوزستان است که ایشان رضایتشان را در این خصوص اعلام کردند.
وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه در خوزستان می توانیم سالانه سه هزار میلیارد تومان مالیات در یافت کنیم عنوان کرد: نمایندگان استان در مجلس پیگیر این موضوع باشند که این مالیات در خود استان هزینه شود با اینکار می توان استان خوزستان را احیا کرد.
رحمانی فضلی ضمن توصیه مردم استان به اصلاح روشهای مصرف انرژی گفت: اگر تنها 20درصد در مصرف انرژی های مختلف صرفه جویی کنیم می توانیم 20 درصد سرمایه برای رونق کسب و کار پس انداز کنیم.انتظار داریم علمای استان نیز این مساله را در بین مردم جا بیاندازند. در حوزه بهره وری نیز در کشور به شدت ضعیف هستیم و این مساله را باید حل کنیم. بهره وری در اغلب کشورها نسبت به ایران بالاتر است و یکی از موارد عقب ماندگی کشور ما بالا بردن هزینه و زمان برای انجام پروژه های مختلف است.